Νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι η Θύελλα Αιγίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Χρονάς           

ΣΚΟΡΕΡ: 28΄ Κλουκίνας –  26΄ Αθανασίου, 45΄ Διαμαντόπουλος, 90΄ Μακρυγιαννάκης

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Θύελλα Αιγίου καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας τερματίζοντας στην 7η θέση με 24 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Νίκου Ψυχογιάννη τερμάτισε στην προτελευταία θέση με 18 βαθμούς.

Ο Αθανασίου στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ, αλλά δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον Κλουκίνα να χρίζεται σκόρερ. Στο 45΄ ο Διαμαντόπουλος θα βάλει και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Μακρυγιαννάκης στην εκπνοή.

Συνθέσεις:

Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/AΚΡΑΤΑΣ (N. Ψυχογιάννης): Λεπενιώτης, Μαυρομμάτης,   Σακελλαρόπουλος (52΄ Κυρίκος), Ζίζηλας, Έξαρχος, Ψαρράκος Καυγάς, Αλέφαντος (46΄ Παναγόπουλος), Κλουκίνας, Καλέλλης, Πρέζας.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόϊ, Μανέτας, Ι. Παξιμάδης, Αθανασίου, Κόλα,  Τζιτζιφάκος, Αρβανίτης (96΄ Σανδραβέλης), Σωτηρόπουλος, Καραΐνδρος (66΄ Μητρόπουλος), Διαμαντόπουλος (81΄ Μακρυγιαννάκης), Γκοτσόπουλος (71΄ Φιλιππάτος).