Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Αετό Πατρών Askounis

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πετρόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 91′ πέναλτι Καρδάρας – 24′ Σχοινάς, 43′ Παπαδιονυσίου

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 73’ Μπουρνάκας – 85’ Ηλ. Ασκούνης (από τον πάγκο)

Για πρώτη φορά Άνω Καστρίτσι και Αετός Πατρών Askounis συναντήθηκαν σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας με τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν τη νίκη με 2-1, μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Στο 15ο λεπτό καλή εκτέλεση φάουλ του Τάκη Σχοινά ελάχιστα πάνω από την εστία του Τουλίτση.

Στο 24΄ ο 44χρονος Σχοινάς με καρφωτή κεφαλιά θα χριστεί σκόρερ, ύστερα από την ωραία σέντρα του Ραμαντάνη. Οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν στο 31΄ με το γυριστό σουτ του Παπαβασιλείου, αλλά θα μπλoκάρει ο Καλλιακμάνης.

Τρία λεπτά αργότερα κεφαλιά του Παπαδιονυσίου, ελάχιστα άουτ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Kαι φτάνουμε στο 43ο λεπτό, πανομοιότυπη φάση, όπως στο πρώτο γκολ με το Ραμαντάνη και πάλι δημιουργό και αυτή την φορά εκτελεστή τον αμαρκάριστο Παπαδιονυσίου με κεφαλιά για το 0-2.

Στο δεύτερος μέρος η ομάδα της Αγίας Σοφίας έχασε κλασσικές ευκαιρίες με το Λαζανά στο 53΄ να μην μπορεί να κερδίσει τον Τουλίτση και τον Σχοινά στη συνέχεια. Στο 90΄ ο Μπαλατής θα κερδίσει πέναλτι το οποίο θα μετουσιώσει σε γκολ ο Καρδάρας για το τελικό 1-2.

Συνθέσεις:

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Α.Χουλιάρας-Ε.Μαράτος): Τουλίτσης, Μπουρνάκας, Δουλαγέρας, Ηρειώτης, Μπαλατής, Μανωλόπουλος (81’ Καρδάρας), Παπαβασιλείου, Χαϊράνι (73’ Μέρμελας), Ραυτόπουλος (81’ Β. Νικολακόπουλος), Χριστόπουλος (81’ Μαράτος), Γεωργίου (63’ Μπόμπολας).

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Μπίρμπας, Ηλ. Ασκούνης (77’ Μουρτζόπουλος), Τραχάνης, Λαζανάς, Θεοφανόπουλος (60’ Μπίτρας), Παπαδιονυσίου, Αναγνώστου, Μαράτος (67’ Ξυπολιάς), Σχοινάς, Ραμαντάνης.