Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Κεραυνό Aγ. Βασιλείου

Ο Κεραυνός κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο Πατρών στην πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας και μπήκε με το δεξί στις φετινές του υποχρεώσεις.

Η ομάδα του Αγίου Βασιλείου για ακόμα μία χρονιά πραγματοποίησε πολύ καλές μεταγραφές και θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο φετινό μαραθώνιο και γιατί όχι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό μέρος το 1-0 σημείωσε ο Ανδρέας Τρίγκας με κοντινό σουτ στο 44ο λεπτό και το 2-0 ο Νίκος Ντόμας με εξαιρετική ενέργεια και πλασέ στο 69ο λεπτό. Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντόμα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη, ενώ “έχασε” και τον Θύμιο Αργυρόπουλο με τραυματισμό.

Συνθέσεις:

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Χ. Καραπίτσος): Μποσγανάς, Μπουρνάκας, Μπακατσέλος, Χαλκιόπουλος, Τρίγκας, Μπάδας (79΄Κόκκινος), Μπαρλάς (72΄Πανόπουλος), Ντόμας, Γραμματικόπουλος, Αργυρόπουλος (61΄Πρέμτος), Λαζανάς (79΄Στασινός).

Ατρόμητος Πατρών (Β. Φίλιππας): Kαλλιακμάνης, Λαζαρίδης, Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Βασιλείου, Πανταζόπουλος (57΄Νικολάι), Παλούκης, Γκότσης, Μπακόπουλος (50΄Κλουκίνας), Αναγνώστου, Τσάκωνας (38΄Μαργώνης).