Νικηφόρο πέρασμα από την Αγυιά για τον Παναιγιάλειο

Με το τέρμα του Βασίλη Χριστόπουλου στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης, ύστερα από ωραία ενέργεια του Μπούνα, ο Παναιγιάλειος νίκησε τον Αετό Πατρών στο γήπεδο της Αγυιάς με 1-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας καλή διαφορά από τους διώκτες του.

Οι «μελανόλευκοι»  αστόχησαν και σε εκτέλεση πέναλτι με τον Βαγγέλη Γκάτση στο 22ο λεπτό το οποίο απέκρουσε ο Κώστας Μπαρδάκης, ενώ στη συνέχεια της φάσης του σουτ του Βασίλη Μπούνα βρήκε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Δεν ήταν οι μόνες φάσεις για τους Αιγιώτες που είχαν την υπεροχή στο ματς. Στο 68ο λεπτό ο Γκάτσης έκανε το διαγώνιο σουτ το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Μπαρδάκης, ενώ δύο λεπτά αργότερα σε εκτέλεση κόρνερ του Μπούνα , κεφαλιά του Λίλα δοκάρι και νέο κόρνερ για τους «πασάδες» του Αιγίου.  Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι με τον Παναιγιάλειο να παίρνει μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Μπαρδάκης, Πουλουπάτης, Καρακάσης, Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Λίλας, Παπαδιονυσίου, Μπίρμπας (75΄ Βύνιας), Μπάκας (65΄ Μαράτος), Πανόπουλος, Ραμαντάνης (65΄ Φλέγγας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλ. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος, Μπούνας, Τσάτσος (38΄ λ.τ. Σπυρόπουλος – 87΄ Κουραχάνης), Λιάτος, Γκάτσης (91΄ Παπασπηλιόπουλος), Χριστόπουλος (83΄ Σκούτας).