Νούμερα που «ζαλίζουν» από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος προηγείται σταθερά στον πίνακα των σκόρερ της Α’ Κατηγορίας, έχοντας φτάσει τα 18 τέρματα σε 14 αγωνιστικές και αποτελώντας «απειλή» για κάθε αντίπαλη εστία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά νούμερα από την απόδοση του «μάγου», τα οποία παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Ο Ανδρεόπουλος έχει σημειώσει συνολικά 18 τέρματα. Μάλιστα αυτά μοιράζονται ανά ημίχρονο, αφού έχει σημειώσει 9 τέρματα στο α’ μέρος των αγώνων και ισάριθμα στην επανάληψη αυτών.

Από τα 18 τέρματα που έχει σημειώσει, τα 11 είναι σε αγώνες που η ομάδα του ήταν γηπεδούχος και υα 7 σε αγώνες που η ομάδα του αγωνίστηκε ως φιλοξενούμενη.

Έχει σκοράρει 2 φορές από την «βούλα» του πέναλτι, ενώ έχει και 2 χατ-τρικ, αφού έχει σημειώσει συνολικά 3 τέρματα στα παιχνίδια με την ΑΕ Πάτρα 2005 (3-4) και τον αγώνα με τον Πήγασο Μπεγουλακίου (0-8).

Τέλος το εντυπωσιακό στοιχείο για τον φετινό πρώτο σκόρερ μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος είναι το γεγονός ότι σε σύνολο 14 αγώνων και συγκεριμένα από την 5η αγωνιστική και μετά, έχει σκοράρει στα 10 από αυτά έστω ένα τέρμα, ενώ το εντυπωισακότερο όλων είναι ότι έχει βρεί τέρμα για 8 συνεχόμενες αγωνιστικές !!

Στο μοναδικό ίσως αρνητικό του, ένα αυτογκόλ στον αγώνα με το Λιμνοχώρι, στο οποίο όμως η ομάδα του κέρδισε με 4-1.

Νούμερα που πραγματικά «ζαλίζουν» από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.