Ντέρμπι στον Άγιο Βασίλειο με… φόντο τα πλέι οφ

Φωτογραφία: Δημήτρης Σαρρής

Το πρώτο, από μία σειρά τριών συνεχόμενων σημαντικών αγώνων, θα δώσει το Σάββατο ο Παναιγιάλειος στο γήπεδο «Θ. Χρυσανθόπουλος».

Η Αιγιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής για το β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας, στον Άγιο Βασίλειο τον τοπικό Κεραυνό σ΄ ένα παιχνίδι το οποίο ενδέχεται να δώσει προβάδισμα πλέι οφ σε όποια ομάδα καταφέρει να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Οι «μελανόλευκοι», που κατάφεραν να ξεπεράσουν νικηφόρα το παιχνίδι με τον Αετό Πατρών την προηγούμενη αγωνιστική, καλούνται να κάνουν το ίδιο στο παιχνίδι που ακολουθεί, κόντρα και στην ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου.

Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας στο οποίο, έχοντας ήδη ένα προβάδισμα δύο βαθμών κι ένα παιχνίδι λιγότερο, εάν καταφέρουν να διευρύνουν το σερί νικών που έχουν «χτίσει» θα αποκτήσουν σοβαρό προβάδισμα για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή Αχαΐας. Σε αντίθετη περίπτωση η βαθμολογική κατάσταση θα γίνει αρκετά περίπλοκη με όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και δηλώνουν έτοιμοι για την πρόκληση στον Άγιο Βασίλειο. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στο μελανόλευκο στρατόπεδο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο κόουτς της Αιγιώτικης ομάδας έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης.