Ντεμπούτο ο Ανδρούτσος και επιστροφή στις νίκες ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωκάς         

ΣΚΟΡΕΡ: 6′ , 73′ Σπανός, 27′ Κασιώνης

Eπιστροφή στις νίκες για τον φιλόδοξο πρωταθλητή Κεραυνό Αγίου Βασιλείου που επιβλήθηκε με 3-0 της Αναγέννησης Ψαθοπύργου στο τοπικό ντέρμπι στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Γιάννης Σπανός που σημείωσε δύο γκολ, στο ντεμπούτο του Ανδρέα Ανδρούτσου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κασιώνης στο 27ο λεπτό είχε κάνει το 2-0. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Αναγέννησης προχώρησε σε πέντε αναγκαστικές αλλαγές στο παιχνίδι της. Συγκεκριμένα στο ημίχρονο αντικαταστάθηκαν οι Αθανασόπουλος, Παπαπέτρος και Καλούδης, λόγω τραυματισμών, στο 60′ χτύπησε ο Σαρρής και στο 63′ ο Σκαρτσάνης που έγιναν αμέσως αλλαγή.

Για την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη όμως δεν ήταν οι τελευταίοι τραυματισμοί, καθώς στο 70′ ζήτησε αλλαγή ο Παρίσης που τραυματίστηκε, οι αλλαγές είχαν τελειώσει και έτσι η Αναγέννηση έπαιξε με 10 ποδοσφαιριστές, μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (A. Ανδρούτσος): Κατσαμπέκης, Μαρκόπουλος, Κασιώνης (75′ Στασινός), Ζαφειρόπουλος, Σπανογιάννης, Μιχαηλίδης (70′ Ροδόπουλος), Τρίγκας Α., (70′ Σάχι), Σταυριανόπουλος (23′ λ.τ. Κούστα), Καραχανίδης (75′ Καρβούνης), Σπανός, Τσιάτο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Βεντουρής, Χριστόπουλος, Αθανασόπουλος (46’ Μπαρλάς), Σκαρτσιάνης (63’ Χρονόπουλος), Τελέγκος, Αγγελόπουλος, Σαρρής (60’ Καλαμπόκας), Παπαπέτρος (46’ Νικολάτος), Χίνκου, Παρίσης, Καλούδης (46’ Ζέρβας).