Ντούμπλαρε τις νίκες του ο Αχαϊός Σαραβαλίου

ΠΕΤΡΩΤΟ: Βύρωνας Ξυπολιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πράνταλος(Μεϊντανάς-Τραγουλιάς)

ΣΚΟΡΕΡ: 11’ Λαζανάς, 23’ Ανδριέλος

Την 2η σερί νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε η ομάδα του Αχαϊού που επικράτησε του Ίκαρου Πετρωτού με σκορ 2-0.

Πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας του Σαραβαλίου ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πάει με άριστη ψυχολογία στο ντέρμπι με την Δόξα Παραλίας το ερχόμενο Σάββατο.

Αντιθέτως ο Ίκαρος ηττήθηκε για 2η σερί αγωνιστική και όπως είναι λογικό ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματα του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Αντιθέτως ο Ίκαρος ηττήθηκε για 2η σερί αγωνιστική και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Πατρών.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

9′ Καταπληκτικό ένα δύο του Λαζανά με τον Μιχαηλίδη αλλά το πλασέ του δεύτερου θα το μπλοκάρει ο Κατσαΐτης.

11′ Σέντρα του Καλύβα από τα δεξιά και με προβολή ο Λαζανάς στο δεύτερο δοκάρι θα γράψει το 0-1.

23′ Κόρνερ του Μπαζάρογλου από τα δεξιά αμαρκάριστος ο Ανδριέλος θα πάρει την κεφαλιά και θα κάνει το 0-2.

30′ Φάουλ με πάσα του Κλίτσα στον Σπυρόπουλο αυτός θα κάνει το σουτ με τον Δασκαλάκη να αποκρούει με τα πόδια.

44′ Σουτ του Μιχαηλίδη έξω από την περιοχή θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Κατσαΐτης.

52′ Σουτ του Μπαζάρογλου θα μπλοκάρει στην γωνία του ο Κατσαΐτης.

61′ Αντεπίθεση για τον Ίκαρο Πετρωτού τετ α τετ ο Ταγάρας από πλάγια θέση θα κάνει το σουτ με τον Δασκαλάκη να αποκρούει με το σώμα και να κρατάει το μηδέν δύο.

Συνθέσεις:

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Αγγ. Σταθόπουλος): Κατσαΐτης, Μιχαλιός (76’ Οικονόμου), Δρογγίτης (67’ Xριστόπουλος), Κουτρόπουλος, Κλήσης, Τσουραμάνης, Μακρόπουλος (82΄ Κάρδαρης), Σπυρόπουλος (65΄ Κοντογεωργόπουλος), Φραντζής (46’ Ταγάρας), Κλίτσας, Μπαρλάς.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος): Δασκαλάκης, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Σακελλαρίου, Παπαδόπουλος (46’ Δημόπουλος), Ανδριέλος, Μιχαηλίδης, Μαντάς (83’ Νικ. Σκλαβούνος), Λαζανάς, Μπαζάρογλου (65’ Νεκ. Σκλαβούνος), Καλύβας (60’ Γιαλένιος).