“Ντούμπλαρε” τις νίκες του το ΑΠΣ Πάτραι

ΑΠΣ Πάτραι-Αιγείρα/Ακράτα 4-0 (33′ αυτ. Λεπενιώτης, 60′ Κομνηνός, 83′ Αγριμάκης, 85′ Αναγνώστου)

Διαιτητής : Αθανασόπουλος (Τσούρας-Δριβήλας)

Την 2η σερί εντός έδρας νίκη του και γενικότερα στο πρωτάθλημα, σημείωσε το ΑΠΣ Πάτραι, μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στην Αιγείρα/Ακράτα.

Στο 33’ λεπτό της αναμέτρησης και μετά από σουτ των γηπεδούχων, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Αιγείρας/Ακράτα Λεπενιώτη, καταλήγωντας στα δίχτυα για το 1-0.

Τα πράγματα έγιοναν ευκολότερα για τους «πράσινους» στο 60’ λεπτό, όταν ο Κομνηνός διπλασίασε τα τέρματα τους, με τους  Αγριμάκη στο 83’ λεπτό και Αναγνώστου στο 85’ λεπτό, να διαμορφώνουν  το τελικό σκορ της αναμέτρησης και συγχρόνωνς να βρίσκουν αμφότεροι δίχτυα για 2ο σερί παιχνίδι.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Χ. Τσίκας): Μπαρδάκης, Ντινόπουλος, Ραμαντάνης (80’ Ρήγας), Σπανός, Τσάμης, Βάρρας, Κομνηνός (64’ Μπιτσάκου), Αναγνώστου, Αγριμάκης (81’ Κατσιγιάννης), Μιχαηλίδης (82’ Πόγκας), Κριμπάς.

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Χ. Γκρέκας): Λεπενιώτης, Αγγελάκης (30’ Παππάς), Παναγόπουλος (51’ Κλούκινας), Τσούρας, Ιωάννου, Ψαρράκος (64’ Μαυρομμάτης), Σακελλαρόπουλος (76’ Πρέζας), Έξαρχος, Καυγάς, Παράνομος, Μούτσα.