Νωρίτερα τα μπαράζ στο Βορρά σε σχέση με το Νότο

Την άποψη ότι η καθυστέρηση που θα υπάρξει στην ολοκλήρωση του 7ου και του 9ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής δεν θα επηρεάσει την άμεση διεξαγωγή των μπαράζ ανόδου στους πέντε ομίλους του βορρά εξέφρασε το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Αγγελος Δανιήλ.

«Πάμε σε πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων, δηλαδή οι πέντε πρώτοι όμιλοι καλώς εχόντων των πραγμάτων και πρώτα ο θεός να τελειώσουν την Κυριακή θα προχωρήσουν οι πέντε όμιλοι του βορρά (να το πω έτσι) τα παιχνίδια των μπαράζ γιατί δεν έχουν εκκρεμότητες και να κοιτάξουμε τους άλλους πέντε (τον νότιο όμιλο), να δω πως θα ολοκληρωθεί ο 9ος και ο 7ος όμιλος για να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε το πρωτάθλημα. Άρα δεν μπορούμε σε τέτοιες συνθήκες να προδιαγράφουμε ημερομηνίες», σχολίασε ο Δανιήλ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στη Ζάκυνθο το απόγευμα της Πέμπτης.

Οταν στη συνέχεια ρωτήθηκε «άρα ουσιαστικά τα μπαράζ στον βόρειο όμιλο θα γίνουν πιο νωρίτερα απ’ ότι στο νότο;», απάντησε: «Εννοείται! Δεν έχουν καμία επιρροή στον 6ο,7ο, 8ο, 9ο και 10ο όμιλο, οπότε εκεί μπορούν να συνεχιστούν τα μπαράζ κανονικά. Θα υπάρξει ένα θέμα για τους ομίλους που θα τελειώσουν την Κυριακή και θα περιμένουν τον 9ο και το καταλαβαίνουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σε ότι ισχύει στα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε όσα ισχύουν, αυτά δεν μπορούν να ξεπεραστούν».