Νότης Παολίνος: «Nα βγάλουμε παιδιά που θα στελεχώσουν την Παναχαϊκή»

Ο Νότης Παολίνος είναι από φέτος στο τιμ προπονητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής και έχει αναλάβει το τμήμα τζούνιορ 2, τους παίδες με συνεργάτη την Ζωή Παπαγιάννη. Επίσης έχει αναλάβει προπονητής της Κ-19 με γυμναστή τον Στάθη Τσαρτόλια και συνεργάτη τον Μάριαν Νούνεφ, τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή το 2001 στον Πατραϊκό στο τμήμα τζούνιορ.

Η ομάδα Κ-19 θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Primavera της ΕΠΣ Αχαΐας ενώ τα Χριστούγεννα θα λάβει μέρος σε τουρνουά στο Σοφικό Κορινθίας και πιθανότατα το Πάσχα στα Τρίκαλα. Ο Νότης Παολίνος μιλώντας στην εφημερίδα “Κόσμος της Πάτρας” τόνισε:

«Στόχος μας είναι να ανέβει η Παναχαϊκή στην Σούπερ Λίγκ 2 και όσα περισσότερα παιδιά να στελεχώσουν του χρόνου την Κ19 που θα πρέπει να παίξει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2».

Αναφερόμενος στις εντυπώσεις του στο διάστημα που είναι στις ακαδημίες της Παναχαϊκή τόνισε: «Πρώτη φορά είμαι σε μια ομάδα τόσο οργανωμένη. Ένα μήνα πριν ξεκινήσουμε συζητούσαμε όλοι μαζί για τον σχεδιασμό όλων των τμημάτων ενώ είναι σημαντικό ότι ο κάθε προπονητής έχει τον συνεργάτη του. Γίνεται πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά και υπάρχει πολλή χημεία μεταξύ μας. Ο ερχομός του Μάριαν Νούνεφ έχει ανεβάσει το επίπεδο γιατί έρχεται από την Γερμανική σχολή και σε θέματα τεχνογνωσίας είναι μπροστά από όλους μας».

Ερωτηθείς αν είναι μεγάλη η πρόκληση που ανήκει στο team των προπονητών της Ακαδημίας της Παναχαϊκής τόνισε «Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και είμαι πολύ χαρούμενος που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Είναι τιμή και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω πολύ σοβαρά. Η Παναχαϊκή είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα και πρέπει να βγάλουμε νέο Γεωργάτο, νέο Κατσουράνη, νέο Σάμαρη και για αυτό το βλέπουμε πολύ σοβαρά το έργο μας. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Κ19 και στην Κ16 και έχουμε βάλει στόχο τα επόμενα δυο χρόνια να βγάλουμε παιδιά που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα της Παναχαϊκής, για αυτό οφείλουμε κάθε μέρα και εμείς να γινόμαστε καλύτεροι». Ο Νότης Παολίνος αναφερόμενος στις γηπεδικές εγκαταστάσεις τόνισε:

« Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ τυχεροί γιατί έχουμε το δικό μας γήπεδο 9Χ9, το δικό μας γυμναστήριο, έχουμε τους χώρους μας, έχουμε την αίθουσα μας για να δείχνουμε βίντεο, για τις συσκέψεις των προπονητών. Αν δεν καταφέρουμε να βγάλουμε παιδιά τα επόμενα δυο χρόνια η ευθύνη θα βαραίνει εμάς τους προπονητές. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, τα παιδιά έχουν σχεδόν διπλασιαστεί από πέρυσι, στελεχώνουμε τα τμήματα και ο κόσμος το εκλαμβάνει θετικά. Θέλουμε να μιλήσουμε με το έργο μας και τα αποτελέσματα να είναι γρήγορα».