Ν. Βετούλας: «Παίξαμε σαν ομάδα, τυχεροί που βρήκαμε έτσι την ΑΕΚ»

Ο Νίκος Βετούλας εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της ΑΕΚ για να έρθει η δεύτερη νίκη του Απόλλωνα στην Πάτρα.

«Εμείς θέλαμε να τρέξουμε, για να έχουν καταπόνηση ο Κολόμ κι ο Παππάς. Στόχος μας ήταν να πάνε στο ένας εναντίον ενός, ώστε με την πάροδο του χρόνου να μην έχουν πολλές δυνάμεις. Επίσης θέλαμε να περιορίσουμε τα μακρινά σουτ του Γέλοβατς. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, ήμασταν τυχεροί γιατί δεν θα βρουν πολλοί την ΑΕΚ χωρίς τον Ανγκόλα και τον Φλιώνη.

Η δουλειά του κόουτς Δέδα έγινε πολύ πιο δύσκολη και μας πολύ πιο εύκολη. Η αντίδρασή μας μετά από το ντροπιαστικό δεκάλεπτο στη Ρόδο ήταν σωστή. Σήμερα τα παιδιά έπαιξαν σαν ομάδα, ήταν μια γροθιά και έδωσαν τα πάντα, είτε έπαιξαν για ένα δευτερόλεπτο είτε για 35 λεπτά. Γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά, παίζοντας σαν ομάδα», τόνισε ο Πατρινός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Όταν ο Δίπλαρος είναι καλά, είμαστε καλά. Ψάχνουμε το παιδί που θα τον βοηθήσει. Ο Τόμας και ο ΜακΛάφλιν στην ενέργεια και στο ρυθμό μας βοήθησαν αρκετά, όπως και ο Ζούμπος. Είμαστε στο 2-1, έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια και είναι πολύ νωρίς. Από Δευτέρα κοιτάμε μόνο το ματς με το Λαύριο. Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε κάνει το 2/2 στην έδρα μας και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια και στους φίλους των δύο ομάδων που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα χωρίς να γίνει τίποτα κακό».