Ν. Βετούλας: “Στα Καλάβρυτα βάζουμε τις βάσεις”

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας στα Καλάβρυτα όπου η δουλειά είναι καθημερινή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά.

Ο  τεχνικός της ομάδας, Νίκος Βετούλας σχολίασε την πορεία της προετοιμασίας και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής.

«Σε φουλ ρυθμούς αλλά και χωρίς προβλήματα την προετοιμασία μας στα Καλάβρυτα όπου μέχρι στιγμής δουλεύουμε όλοι πολύ καλά για να βάλουμε τις βάσεις που θέλουμε για όλη τη χρονιά. Το ευχάριστό είναι ότι όλα κυλούν χωρίς τραυματισμούς και όλα τα παιδιά είναι διαθέσιμα» είπε αρχικά ο Νίκος Βετούλας και πρόσθεσε: «Από την Τρίτη βρίσκονται μαζί μας και  τα δυο παιδιά  (Φράιντει-Ντέιβις) που δεν ήταν από την αρχή της προετοιμασίας,  σιγά σιγά θα γίνουμε ομάδα και θα βάλουμε τα στοιχεία εκείνα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζουν την φετινή σεζόν».

Σε ερώτηση για τις συνθήκες που δουλεύει  η ομάδα μας, ο Πατρινός τεχνικός, τόνισε: «Οι συνθήκες στην πόλη είναι ιδανικές  για δουλειά. Στο γήπεδο και γενικότερα στις εγκαταστάσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορούμε να δουλεύουμε όπως επιθυμούμε  αυτή την χρονική περίοδο και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για την φιλοξενία».

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο των Καλαβρύτων.

  • Στη φωτό δεξιά ο Ν. Βετούλας  και αριστερά ο συνεργάτης του Σ. Δεράος.