«Ξέφραγο αμπέλι» το “Κ. Ζάρρας” (pics)

Ξέφραγο αμπέλι, κέντρο διερχομένων και πολλά ακόμη θα μπορούσε να πει κανείς αντικρίζοντας το γήπεδο “Κώστας Ζάρρας”, στην περιοχή του Σαραβαλίου. Ένας χώρος – κόσμημα, που πρόσφατα τοποθετήθηκε νέος τάπητας, βρίσκεται πλέον καθημερινά στο έλεος της αδιαφορίας, όπως μπορεί κάποιος να συμπεράνει, κρίνοντας από τη φθορά που έχει υποστεί περιμετρικά, τα σκουπίδια που το κατακλύζουν και την παντελή έλλειψη φύλαξης.

Το γήπεδο είναι ξέφραγο αμπέλι και όποιος θέλει μπαίνει μέσα και παίζει και άλλα πολλά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr, κάθε απόγευμα το γήπεδο καταλαμβάνεται από νεαρούς, οι οποίοι φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα στην άθληση, αλλά όχι στις φραστικές επιθέσεις προς άλλους νεαρούς που επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο.

Έχουν κοπεί σύρματα σε αρκετά σημεία του γηπέδου, ώστε να υπάρχει πρόσβαση, παρότι ο Δήμος Πατρέων έχει τοποθετήσει λουκέτα σε όλες τις πόρτες του γηπέδου, ενώ περιμετρικά είναι γεμάτο χορτάρια. Σίγουρα η παρουσία των ανθρώπων του Αχαιού Σαραβαλίου στο γήπεδο προφανώς αποτρέπει και τις περαιτέρω ζημιές. Ελπίζουμε σε λίγες ημέρες που θα ξεκινήσουν προετοιμασία οι ομάδες το γήπεδο να καλυτερέψει η κατάσταση.