Ξαφνική αποχώρηση Μπέζα από την Παναχαϊκή – H ανάρτησή του

Δεν θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή ο γενικός διευθυντής Γιώργος Μπέζας, όπως αποκαλύπτει το patragoal.gr!

Ένα πρόσωπο που χαίρει εκτίμησης στην Πάτρα μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στο σύλλογο θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κοκκινόμαυρους», χωρίς να γίνεται γνωστός ο λόγος.

Ο Μπέζας διεκπεραίωνε στο ακέραιο όλες τις υποθέσεις, που σχετίζονταν με τα καθήκοντα του, αφού είχε μεγάλη πείρα από το πέρασμά του από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Αιγινιακό.

Η ανάρτηση που έκανε ο πρώην γενικός διευθυντής του συλλόγου:

“Με αφορμή ένα δημοσίευμα που κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά σε γνωστή ιστοσελίδα θέλω με τη σειρά μου να επιβεβαιώσω την είδηση της αποχώρησης μου από την Παναχαϊκή. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στους λόγους της αποχώρησης μου, ωστόσο θα αρκεστώ να πω ότι όλη η Πάτρα πρέπει να στηρίξει αυτή την υγιή προσπάθεια ενός νέου και άφθαρτου ανθρώπου στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μοναδικό στόχο έχει να επαναφέρει την Παναχαϊκή στα μεγάλα σαλόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα τον έναν χρόνο παρουσίας μου στην Πάτρα και πιστεύω πως έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω αυτή την ιστορική ομάδα να βαδίσει όπως της αρμόζει.

Εύχομαι στην ομάδα από καρδιάς να πετύχει τους στόχους της. Να είστε δίπλα στην Παναχαϊκή στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα και όλα θα γίνουν! Καλή συνέχεια σε όλους“.