Ξεκίνημα με εύκολη τεσσάρα για τον Παναχαϊκό

Με το δεξί ξεκίνησε τα play off ανόδου ο Παναχαϊκός καθώς κατάφερε να επικρατήσει εύκολα κόντρα στον Ολυμπιακό Καμαρών με σκορ 4-0 και να παραμείνει στην 1η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Η ομάδα του κ.Λάγκη μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης και στο πρώτο 25λέπτο το σκορ ήταν στο 3-0 κάτι που απλοποίησε τα πράγματα για την συνέχεια της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα στο 6′ η ομάδα του Παναχαϊκού άνοιξε το σκορ με την εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρακοπούλου,η μπάλα βρήκε στο τείχος άλλαξε πορεία και εισήλθε στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα εξ επαφής το σουτ του Σπυρόπουλου θα το αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Στο 18′ εξαιρετικός συνδυασμός από την ομάδα του Παναχαϊκού με αποδέκτη τον Σπυρόπουλο ο οποίος με σουτ θα γράψει το 2-0.

Στο 25′ βαθιά μπαλιά του Κατριβέση στην πλάτη της άμυνας τετ α τετ ο Τσουμπός θα κάνει το 3-0.

Τρία λεπτά αργότερα κόρνερ του Κεπενού από τα δεξιά σουτ του Σπυρόπουλου απο το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ,σε έναν επιθετικό μονόλογο για την ομάδα του Παναχαϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 75′ ο Κεπένος με πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-0.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός Καμαρών προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να γίνει απειλητικός δοκίμασε κάποια σουτ που δεν βρήκαν εστία,με αποτέλεσμα μοιραία να έρθει η ήττα με 4-0.

Συνθέσεις :

Παναχαϊκός (Παναγιώτης Λάγκης) : Αβραμόπουλος, Κατριβέσης (78′ Α.Χαρμαντάς), Αθανασόπουλος, Σταύρακας, Γούλας (83′ Καραβούλιας), Σπανός (83′ Δ.Χαρμαντάς), Κεπενός, Θεοδωρακόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Τσουμπός (83′ Λάμαρης), Σπυρόπουλος (44′ Κόλλιας).

Ολυμπιακός Καμαρών (Ιάσωνας Σταυρόπουλος) : Μποσγανάς, Ρ. Παπαθωμάς, Κοντογεωργόπουλος (72′ Σουτζόγλου), Πρίφτη, Σαμαντάς (46′ Παπανικολάου), Λαγογιάννης, Δίδαχος, Β.Παπαθωμάς, Γαλαριώτης (56′ Φουντουλάκης), Κατσιγιάννης (72′ Καραγιάννης), Μαράκης.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς