Ξεκίνημα με «τεσσάρα» για τον Άρη Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Τηλιγάδας

ΣΚΟΡΕΡ: 21’ Γκολφίνος, 36’ Δασουράς, 90’ 93’ Κουνάβης

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε ο Άρης Πατρών στο φετινό μαραθώνιο, καθώς επιβλήθηκε στο «Ανδρέας Κάνιστρας» του ΑΠΟ Αρόης με το εμφατικό 4-0. Η ομάδα των Προσφυγικών έκανε ένα καταπληκτικό τέταρτο (21΄-36΄), διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 2-0, θέτοντας τις βάσεις της επικράτησης.

Στο 21ο λεπτό ο νεαρός Γκολφίνος, ύστερα από ενέργεια του Μιχαλόπουλου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 36ο λεπτό ο Δασουράς διπλασίασε τα τέρματα για το συγκρότημα του Γιάννη Βογιατζή ύστερα από ασίστ του Μητρόπουλου.

Στο 90΄ ο Παύλος Κουνάβης που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση σημείωσε το 3-0, ύστερα από ενέργεια του Παπαηλίου, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τον Αλποχωρίτη αυτή τη φορά να είναι ο δημιουργός. Να σημειωθεί πως η ομάδα των Προσφυγικών από το 68ο λεπτό αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του αμυντικού Κώστα Μεντζελόπουλου.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Πέτρου, Γκολφίνος, Λάτσης (85’ Θεοδοσόπουλος), Πετράτος (68’ Παπαηλίου), Δασουράς, Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Μιχαλόπουλος (68’ Φραγκάκος), Μητρόπουλος (78’ Κουνάβης).

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Παναγόπουλος, Ρούτσι, Χοτζάι, Δημόπουλος, Τόνοφ (52’ Σαριδάκης), Κουκίδης, Σουγλέρης (56’ Τσεκούρας), Κατσαντώνης (46’ Ποδαράς), Πλάτανος (67’ Τσώκος), Νταγιάντας, Δημόπουλος.