Ξεκίνημα με το δεξί για τον Ίκαρο Πετρωτού

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, επιβάλλοντας τον ρυθμό του από νωρίς ο Ίκαρος Πετρωτού είχε εύκολο μεσημέρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής του 2ου ομίλου, καθώς επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στις Αμαζόνες Κορινθίας με σκορ 3-0.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο,είχαν την απόλυτη κυριαρχία του παιχνιδιού με αποτέλεσμα στο 18′ η πίεση τους να καρποφορήσει όταν η Τσάμη από τα δεξιά έκανε το παράλληλο γύρισμα στο ύψος του πέναλτι,η Ζώτου κατάφερε με ωραία ντρίμπλα να περάσει την αντίπαλη τερματοφύλακα και σε κενή εστία να γράψει το 0-1.

Στο 22′ η Τσάμη με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Ίκαρου για το 0-2. Στο 38′ το σουτ της Κυριάκου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό η Κυριάκου απείλησε με σουτ από μακρινή απόσταση αλλά είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να τις στερεί το γκολ.

Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου η Τσάμη μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και εν συνεχεία εξ επαφής η Ζώτου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και σφραγίζοντας την νίκη για την ομάδα της.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε πολύ με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάτι το αξιοσημείωτο πέρα από 2-3 μικρό ευκαιρίες του Ίκαρου που εξουδετέρωσε με επιτυχία η τερματοφύλακας των γηπεδούχων Νία Δικαιουλάκου.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Αλιάγα και των βοηθών του χωρίς κάποιο λάθος. Την επόμενη αγωνιστική ο Ίκαρος θα φιλοξενήσει εντός έδρας τον Εθνικό Καλαμάτας ενώ οι Αμαζόνες Κορινθίας θα ταξιδέψουν στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων.

Συνθέσεις:

Αμαζόνες Κορινθίας (Κωνσταντίνα Μπέκου): Κορμπάκη (46′ Κανελλοπούλου), Βύρλα, Σούγκουλη, Φράγκου, Νικολάου, Σταυροπούλου, Θεοδωροπούλου (46’Βάσση), Δικαιουλάκου, , Κακούρη, Πούλου (38’Λάμπρου), Μαρίνου(11’λ.τ. Πιερρουτσάκου).

Ίκαρος Πετρωτού (Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος) : Γκαύρου, Γαρδούνη, Παπανικολοπούλου, Παπακυριαζή, Καρφάκη, Συρμή (83’Κοκκίνη), Λεμπέση (68’Σπηλιοπούλου), Μούκα, Ζώτου (79′ Φλάουερ), Τσάμη, Κυριάκου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς