Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον Αετό Ρίου-Τμήματα για όλες τις ηλικίες και τις γυναίκες   

Επιστροφή στο γήπεδο για τα τμήματα υποδομής του Αετού Ρίου Α.Ο ο οποίος θέλει να κάνει ένα νέο δυναμικό τη φετινή αγωνιστική περίοδο με το πρώτο ραντεβού να έχει δοθεί στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: «Υπό τις οδηγίες διπλωματούχων γυμναστών αποφοίτων ΤΕΦΑ &  πιστοποιημένων προπονητών από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στηριζόμενοι όλοι οι αθλητές μας απο Φυσικοθεραπεύτρια και Διατροφολόγο.

Με ασφάλεια, αφού προπονήσεις και αγώνες διεξάγονται παρουσία διασώστη.

Με λειτουργία τμημάτων όλων των ηλικιών και ξεχωριστά τμήματα Κοριτσιών & Γυναικών.

Με σεβασμό στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια μα πάνω από όλα με αγάπη προς τους αθλητές μας τα παιδιά μας ξεκινάμε τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν τη Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου!

Πληροφορίες εγγραφές καθημερινά στα 6947170797 , 6976974165 , 6977433175 και στο E-mail ,  Facebook & Instagram της ομάδας μας».

Σε ότι αφορά τις γυναίκες από τις 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη από τις 18:00-19:00 ξεχωριστά θα προπονούνται στο γήπεδο του Ρίου με τους προπονητές κ. Μποκογιάννη Γιώργο Γυμναστή ΤΕΦAΑ κάτοχο διπλώματος Uefa b και Ματίκα Βίκυ κάτοχο διπλώματος Uefa C τα τμήματα Γυναικών και Κοριτσιών (K-14) αντίστοιχα. Οι αθλήτριες θα παρακολουθούνται από τη Φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας κ. Μανιά Ρένα.