Ξεκίνησαν οι υποδομές του Πήγασου Μπεγουλακίου!

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για την Ακαδημία του Πήγασου ξεκίνησε στον πολυχώρο DA LUZ και εκεί έγινε η πρώτη συνάντηση με τους γονείς και τους υπεύθυνους της Ακαδημίας όπου και τους ανέλυσαν τους στόχους της νέας χρονιάς καθώς και το πλάνο συνεργασίας με την Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης.

Τα δεδομένα της συνεργασίας αυτής δημιουργούν νέες προοπτικές για την Ακαδημία του Πήγασου Μπεγουλακίου και θα δώσουν μια νέα πνοή στο έργο της. Οι προπονήσεις της ακαδημίας θα ξεκινήσουν από σήμερα, ενώ τα αξεσουάρ του ρουχισμού θα παραλαμβάνονται από την Ακαδημία με την νέα εγγραφή των αθλητών.

Στην συγκέντρωση των γονέων της ακαδημίας την Παρασκευή 02/9 παρουσιάστηκε επίσης το πρωτοποριακό πρόγραμμα που ξεκινά ο σύλλογος για την εκμάθηση των αθλημάτων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο σε μικρές ηλικίες στα γήπεδα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και των Εβραιομνημάτων και στο κλειστό γυμναστήριο της Παν. Αλεξιώτισσας.

Το πρόγραμμα θα έχει την ονομασία “assist” και θα απευθύνεται σε παιδιά που ξεκινούν την γνωριμία τους με τον αθλητισμό!

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την εγγραφή και την ενημέρωση του προγράμματος της ακαδημίας μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6974966577 (Σωτηρόπουλος Χρήστος), 6906487356 (Νιοτόπουλος Κωνσταντίνος) και 6937219101 (Χρυσανθοπούλου Μαρία).