Ξεκίνησαν τα βάσανα για τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων

Tην Δευτέρα στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γυναικείας  ομάδας του Ατρομήτου που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Β’ Εθνική.

Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στην προπόνηση συμπεριλαμβανομένων και κάποιων μεταγραφών και αναμένεται να επιστρέψουν και οι υπόλοιπες παίκτριες τις επόμενες ημέρες, οι οποίες απουσιάζουν κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Με προπονητή τον έμπειρο Δημήτρη Σουγλέρη και γυμνάστρια την Φιλιώ Σολάκη (απόφοιτο ΤΕΦΑΑ- επαγγελματία γυμνάστρια), που έχει συνεργαστεί και με άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες, ξεκίνησε η προετοιμασία για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμα τα κορίτσια να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μία προσθήκη

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την 19χρονη Σωτηρία Μήλα. Η Σωτηρία αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Ικάρου Πετρωτού.  Σωτηρία καλώς ήρθες στην ομάδα μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.