Ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Πράνταλος

ΣΚΟΡΕΡ: 67’ 80’ Σπανός, 95’ Κατσιγιάννης

Η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας έκανε τη θεωρητικά μεγάλη «έκπληξη» της πρεμιέρας, περνώντας 3-0 από την έδρα της Αχαϊκής με γκολ που σημειώθηκαν στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα. Και λέμε θεωρητικά έκπληξη, γιατί όσοι έχουν δει την ομάδα του Φίλιππου Σχοινά, γνωρίζουν ότι είναι ικανή για το καλύτερο στο φετινό μαραθώνιο.

Στο αγωνιστικό μέρος στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ελάχιστες φάσεις για τις δύο ομάδες με τους Αχαγιώτες να απειλούν με φάουλ του Μπουρλάκη που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λεπενιώτη στο 37ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό ο Ανδρέας Σπανός σημείωσε το 0-1. Ο Δημήτρης Μητρόπουλος έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, «έσπασε» στην περιοχή στον Σπανό ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.  Στο 77ο λεπτό ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στους παίκτες και των δύο ομάδων, έφερε την αποβολή του Νίκου Τσίμπιτση για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Ντένις Ντουράι.

Στο 80ο λεπτό νέα όμορφη ενέργεια του Δημήτρη Μητρόπουλου από τα δεξιά και 0-2 δίνοντας την ασίστ στον Ανδρέα Σπανό που διπλασίασε τα τέρματα του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κατσιγιάννης με όμορφο πλασέ στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης, με την Ένωση να παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με το ΑΠΣ Πάτραι, με του πρωτοπόρους να παίρνουν παράλληλα «εκδίκηση» για την ήττα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΙΚΗ (Γ. Λαγός): Κωνσταντινόπουλος, Πογιαντζής (83’ Α. Αγγελόπουλος), Σαν Φιλίππο, Μπάδας, Δ. Αγγελόπουλος (72’ Μούζος), Βαλογιάννης, Μπουρλάκης, Κατσίνας, Λαζανάς (72’ Σουρανής), Καζαντζής (83’ Μπίκος), Ντουράι.

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Τσούρας, Οικονόμου, Μανθόπουλος, Π. Μητρόπουλος (93’ Καραχάλιος), Μαγγίνας, Σπανός, Σπανός (93’ Αλέφαντος), Τσίμπιτσης, Ξύδης, Καλέλλης (66’ Κατσιγιάννης), Δ. Μητρόπουλος (88’ Σταυρόπουλος).