Ξεκίνησαν προετοιμασία οι γυναίκες του Απόλλωνα, πενταπλή ενίσχυση

Στο γήπεδο έχει μπει από την Δευτέρα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών η οποία με προπονήτρια την επιτυχημένη Ελενα Καγιαλή θα προσπαθήσει φέτος να κάνει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Λέμε το κάτι παραπάνω γιατί έχει παραμείνει ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας αλλά πέρα από αυτό, έχει υπάρξει ήδη πενταπλή ενίσχυση και έπεται συνέχεια.

Οι πληροφορίες λένε πως έχουν ήδη συμφωνήσει οι έμπειρες Βάσω Πελεκούδα, Ελένη Δόβρου, Δανάη Κουδούνα,  Μελίνα Σταματέλου και Μαρία Ανυφαντάκη ενώ σε αυτούς προσθέτουμε και την ταλαντούχα Εμελλεια Ηλιόπουλου.

Η Πατρινή ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις και με 2 ακόμα αθλήτριές και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Μάλιστα  έχουμε ενίσχυση και στο τεχνικό επιτελείο καθώς  συνεργάτιδα της Έλενας Καγιαλή είναι η Βάσω Λιάκου η οποία έχει αγωνιστεί επί σειρά ετων σε πολλές ομάδες της Πάτρας και έχει μεγάλη εμπειρία.

Όπως είπαμε ο βασικός στόχος του ανανωβεμενου Απόλλωνα είναι η παραμονή στη κατηγορία αλλά και το κάτι παραπάνω ωστόσο υψηλούς στόχους έχει και το Τμήμα νεανίδων το οποίο τα 2 τελευταία χρόνια έχει φτάσει στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και φέτος θέλει να  κατακτήσει ένα μετάλλιο.

Π. ΚΟΓΚΟΣ