«Ξεκαθαρίζει» η υπόθεση Τσιλιβή με τα πλαστά δελτία

Η δικογραφία της υπόθεσης του Τσιλιβή (φώτο αρχείου), αλλά και των υπόλοιπων πλαστών δελτίων που εντοπίστηκαν στην ΕΠΣ Ζακύνθου, διαβιβάστηκε από την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ, στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής, στο οποίο προΐσταται η τακτική δικαστής, ερευνήτρια κ. Παναγιώτα Σπανού, έπιασε δουλειά. Η Επιτροπή Δεοντολογίας, ζητά να βρεθούν όλα τα έγγραφά που αφορούν τις παράτυπες ενέργειες έκδοσης δελτίων του συγκεκριμένου υπαλλήλου της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Δεν αποκλείεται εντός του Μαΐου να υπάρχουν κλήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών στην Επιτροπή. Από την ομάδα του Τσιλιβή υποστηρίζουν και υποστήριξαν στην ΕΙΠ (Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών) ότι δεν είχαν γνώση της κατάστασης και στις τέσσερις υποθέσεις. Και όλα τα έκανε ο συγκεκριμένος υπάλληλος.

Στο μεταξύ, όπως όλα δείχνουν, έρχεται και η ώρα της Τακτικής Δικαιοσύνης να επιληφθεί του θέματος. Σύμφωνα με το ioniansports.gr, η εισαγγελία Ζακύνθου με έγγραφο της ζητά από την ΕΠΣ Ζακύνθου να παραδώσει στην Αστυνομία του νησιού όσα έγγραφα σχετίζονται με την υπόθεση των παράτυπων δελτίων όπως επίσης και για την πλαστογραφία και παραποίηση δημοσίου έγγραφου που αφορούσε ελληνοποίηση ποδοσφαιριστή.