Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα Play Off της Α’ Κατηγορίας

Ξεκαθαρίζει όπως όλα δείχνουν η κατάσταση για τις θέσεις που θα οδηγήσουν στα Play Off της Α’ Κατηγορίας, με 4 ομάδες να είναι πλέον τα μεγάλα φαβορί για την συμμετοχή τους σε αυτά και την διεκδίκηση του τίτλου.

Η Θύελλα Πατρών έχει πλέον διαφορά 12 βαθμών από τον 3ο Διαγόρα, σύν το γεγονός ότι έχει και την μεταξύ τους ισοβαθμία, οπότε μιλάμε για ένα πολύ ασφαλές +13, το οποίο μόνο με “αυτοκτονία” μπορεί να απωλέσει και να τεθεί εκτός δυάδας.

Ο Πανμοβριακός Ριόλου πήρε νίκη “χρυσάφι” απέναντι στην Αχαϊκή, την οποία και άφησε πίσω του 7 ολόκληρους βαθμούς, έχοντας και αυτός την ισοβαθμία, άρα και ένα ασφαλές +8 από τα “καναρίνια”. Επίσης βρίσκεται στο +6 από τον Διαγόρα, εκμεταλλεύομενος την ήττα του από την Θύελλα Πατρών, αλλά επί της ουσίας είναι στο +7 έχοντας και εδώ την ισοβαθμία.

Ο Άρης Πατρών βρίκσεται 10 ολόκληρους βαθμούς μακριά από τον 3ο Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, οπότε και αυτός πρέπει να θεωρείται στους σίγουρους για την συμμετοχή του στα Play Off.

Τέλος ο Παναιγιάλειος, βρίσκεται στο +5 από τον Κεραυνό, έχει και την ισοβαθμία άρα μιλάμε για ένα +6, αλλά και παιχνίδι λιγότερο την Τετάρτη με τον Εθνικό Πατρών, το οποίο αν το κερδίσει φεύγει στο +8 και εξασφαλίζει και αυτός την είσοδο του στην πρώτη δυάδα.

Απομένουν 8 ολόκληρες αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν, αλλά όπως δείχνουν οι 4 ομάδες, έχουν την ποιότητα και την σταθερότητα να προχωρήσουν με τις ελάχιστες απώλειες και να βρίσκονται στα μπαράζ.