Ξεκινάει η Κ-20 της Παναχαϊκής, έρχονται ανακοινώσεις για τις ακαδημίες

Μπαίνει στα «βάσανα» σιγά σιγά και η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τις προπονήσεις να ξεκινούν.

Στο «τιμόνι» της ομάδας όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό θα συνεχίσει ο Χρήστος Παρασκευόπουλος. Oι Μικές, Τσεκούρας και Λιμάτσι θα κάνουν προπονήσεις στην Πάτρα με την Κ-19, αφού δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ανδρικής ομάδας στο Πήλιο. Ο Μανώλης Παπαχρονόπουλος βέβαια θα είναι κανονικά στην αποστολή των ανδρών, όπως έγινε γνωστό και θα διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Στα υπόλοιπα ζητήματα, το προηγούμενο διάστημα οι άνθρωποι της ΠΑΕ, είχαν έρθει σε επαφή με τον παλαίμαχο άσο του συλλόγου, Βασίλη Στραβοπόδη για να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού στην Κ-20. Και ενώ όλα έδειχναν συμφωνία, ο «μάγος» τελικά αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε. Επίσημα δεν είχε γίνει κάτι γνωστό από την ΠΑΕ, οπότε η θέση ίσως καλυφθεί εκ των έσω.

Σημαντικές ανακοινώσεις επίσης έρχονται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και για τις ακαδημίες. Ήταν ένα από τα ζητήματα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα, αλλά φαίνεται να βγαίνει «λευκός καπνός» στις συζητήσεις που έγιναν.