Ξεκινάει το «πάρτι» της Ευρώπης

Μάθε τα για τις bet365 προσφορές

Εδώ και… πέντε χρόνια περιμέναμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου της Ευρώπης να επιστρέψει στις οθόνες μας, μιας και πέρσι λόγω του ξεσπάσματος του κορονοϊού, τα πάντα ακυρώθηκαν και φυσικά τα αθλητικά δρώμενα δε θα μπορούσαν να τη «σκαπουλάρουν».

Η Πορτογαλία θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα «σκήπτρα» της, σε μια διοργάνωση που θα γίνει σε γήπεδα όλης της Ευρώπης και θα εστιάσει στο Λονδίνο στην τελική του φάση. Πρώτο ματς, η πρεμιέρα, θα γίνει στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, με την Ιταλία να μετράει δυνάμεις κόντρα στην ισχυρή Τουρκία.

Τουρκία: Με βάσει την εικόνα που έχει ήδη δείξει μέσα στο 2021, η Τουρκία δικαίως μπορεί να ονειρεύεται την πρόκριση και διάκριση σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι «γείτονές» μας ταξιδεύουν αρχικά στη Ρώμη για την πρεμιέρα και στη συνέχεια στο… φιλικό τους Μπακού για τα άλλα δυο ματς. Ο Γιουνές έχει την τύχη να έχει στα χέρια του ένα πολύ ικανό ρόστερ, το οποίο αν παίξει όπως σε συγκεκριμένα παιχνίδια στο πρόσφατο παρελθόν (πχ το 4-2 επί της Ολλανδίας και το 0-3 μέσα στη Νορβηγία), έχει πολλές ελπίδες για κάτι καλό. Αστέρια είναι ο φορ της πρωταθλήτριας Γαλλίας Λιλ, Μπουράκ Γιλμάζ και ο άσος της Μίλαν, Χακάν Τσαλχάνογλου.

Ιταλία: Πολύ σπάνιο είναι το σενάριο να συμμετέχει σε μια διοργάνωση ποδοσφαίρου η Ιταλία και να μην την υπολογίζει κάποιος ανάμεσα στα φαβορί. Η «σκουάντρα ατζούρα» ευελπιστεί πως αφού τελειώσει με επιτυχία τη φάση των ομίλων στην έδρα της, θα μπορέσει με λίγη τύχη να βρεθεί στην 8άδα και εκεί όλα «παίζονται». Φυσικά, το ρόστερ της είναι από αυτά που συνδυάζουν την εμπειρία με το ταλέντο, με τον Μαντσίνι να έχει τον χρόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα «κράμα» αρκετά δυνατό και ικανό για πολλά. Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες και οι Ιταλοί θα προσέξουν πολύ κόντρα στην Τουρκία, η οποία τους έχει δυσκολέψει ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό φαβορί είναι η γηπεδούχος Ιταλία, όμως η Τουρκία δείχνει κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Μουντιάλ πως έχει πλούσιο ταλέντο και πολλές δυνατότητες. Ξεκινάμε το Γιούρο με τα 2-3 της πρεμιέρας, στο 1.95 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)