Ξενοφών Πάνος: «Θα είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος»

Στην κάμερα του Volostv μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Ξενοφών Πάνος, τονίζοντας: «Ήταν ένα φιλικό, έγιναν κάποια λάθη και ήρθε η ήττα. Προσπαθούμε να περάσουμε τη φιλοσοφία που προπονητή μας στο γήπεδο. Άλλες φορές το κάναμε σήμερα, άλλες όχι».

Συμπληρώνοντας: «Εντάξει η έναρξη είναι κάτι που μας προβληματίζει, αλλά εμείς δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο και περιμένουμε τις εξελίξεις, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ξεκινήσαμε νωρίς για να είμαστε έτοιμοι, όταν θα γίνει η έναρξη. Θα είμαστε εκατό τις εκατό έτοιμο μέχρι τότε. Είναι μεγάλη κουβέντα το πρωτάθλημα.

Δεν θα ήθελα να πω ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα φέτος, ένας μαραθώνιος, με καλές και ιστορικές ομάδες. Δεν πρέπει να βάζουμε τη ταμπέλα ότι πάμε για πρωτάθλημα. Πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό με ομάδες με κόσμο και ιστορία. Θα είναι από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών.

Η μεγάλη δύναμη της Παναχαϊκής είναι ο κόσμος της. Έχω περάσει και στο παρελθόν που η ομάδα είχε 8.000 φιλάθλους στο γήπεδο. Καλή επιτυχία στην ομάδα του Βόλου και εύχομαι να ξεκινήσει με το δεξί».