Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ΓΣ του Ζαβλανίου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το πρώτο κάλεσμα της ομάδας του Ζαβλανίου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πρόσωπα που στο παρελθόν φόρεσαν με επιτυχία την κόκκινη φανέλα αλλά και φίλοι της ομάδας που δήλωσαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους με την παρουσία τους.

Συζητήθηκαν καίρια ζητήματα σε κλίμα συνεργασίας και παλιών αναμνήσεων. Φυσικά “έλειπαν” καποια κομμάτια της ομάδας του που βλέπουν απο ψηλά, όπως οι αείμνηστοι Γιάννης Γασπαρινάτος και Νίκος Σαμιώτης. Το σίγουρο είναι ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες θα εμπλουτιστεί από παλιές δόξες της ομάδας σε συνδυασμό με τους παλιούς που την “έτρεχαν ” ως σήμερα.

Έτσι το Ζαβλάνι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε νέες βάσεις που θέλει να εκφράζει υγεία και ευχαρίστηση του παιχνιδιού.

Μεγάλη επιτυχία θεωρείται η παρουσία στον πάγκο μιας παλιάς μεγάλης δόξας της Παναχαϊκής (και οχι μόνο) που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από το Ζαβλάνι ως ποδοσφαιριστής και φυσικά ως προπονητής πλέον και ο λόγος φυσικά είναι για τον Χρήστο Μικέ.

Το παρών έδωσαν εκτός από τον πρόεδρο του Ζαβλανίου Χαράλαμπο Πανταζάτο και οι Γιώργος Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Φλωράτος, Χρήστος Γαλανόπουλος, Γιάννης Δρακοπαναγιωτάκη, Γιώργος Κούντας, Γιώργος Γκουρνέλος, Παύλος Πίκουλας, Ηλίας Γεωργακόπουλος, Γιάννης Τσερκέζος, Στέλιος Τσερκέζος, Κουτούλας,Ηλίας Γρηούλας,Θρασύβουλος Μαρκόπουλος, Αντώνης Καρπάνος και οι Βασίλης Γαβριήλ, Απόστολος Αντωνόπουλος, Τάσος Γαλιατσάτος