Ξυπνούν κακές αναμνήσεις οι Κρητικοί

Ο Αντώνης ο Κορνάρος είναι στην φωτογραφία του 2007 , ο νυν βοηθός προπονητής του ΟΦΙ και ένας από τους μεγαλύτερους μπαλαδόρους του ΟΦΙ ever, όπως αναφέρουν στην επίσημη σελίδα τους οι Κρητικοί.

Που τον θυμηθήκαμε σήμερα; Ο ΟΦΙ φεύγει σήμερα για την Πάτρα όπου θα παίξει την Κυριακή με την Παναχαική. Είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Παναχαική στην Πάτρα ο ΟΦΙ.

Η πρώτη φορά ήταν στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής 2006-07 όπου ο ΟΦΙ είχε κερδίσει μέσα στην Πάτρα την Παναχαϊκή με 1-0 με ένα σουτ φωτοβολίδα του Αντώνη του Κορνάρου από 40 μέτρα. Μάλιστα σε εκείνο το πρωτάθλημα ο ΟΦΙ είχε κερδίσει και μέσα στην Ιεράπετρα την Παναχαϊκή με 2-1. Σαν να ήταν χθες …

Ήταν Δεκέμβριος του 2006, για τον Νότιο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, όταν ο ΟΦΙ με τον Νίκο Ομηρίδη στον πάγκο του επικράτησε με 1-0, με το γκολ του Αντώνη Κορνάρου στου 54’, ο οποίος θα βρεθεί ξανά στην Πάτρα, αυτή τη φορά ως συνεργάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων από εκείνο το ματς:

Παναχαϊκή (Βέλικο Ντόβενταν): Κολτσεάγκ, Μπλέτσας, Λισγάρας, Γεωργόπουλος (46’ Παναγόπουλος), Δασκαλάκης, Καλαπόδης (58’ Γκάτσης), Βετούλας (46’ Γραβάνης), Χατζηρίζος, Ντούρντεκ, Τρούπκος, Μπρης.

ΟΦ Ιεράπετρας (Νίκος Ομηρίδης): Χριστοδουλάκης, Τζελέπης, Κούμπικ, Δερμιτζάκης (90’ Τεκελίδης), Παϊζάνος, Ζανταλής, Μουράτοβιτς (86’ Πετράκης), Σεμιρτζίδης, Κορνάρος (68’ Χατζηγιαννάκης), Ζοάο Ελίας, Παπαδημητρίου.