Οικογένεια ο Απόλλωνας, οι παλαίμαχοι κοντά στην ομάδα

Ένα ακόμα δείγμα ότι η ομάδα του Απόλλωνα είναι ενωμένη σαν μια μεγάλη οικογένεια, είναι το γεγονός πως ορισμένοι από τους παλαίμαχους του συλλόγου έκαναν ταξίδι αστραπή στα Καλάβρυτα και τα είπαν με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Ταξίδι-αστραπή στα Καλάβρυτα, έκαναν το Σάββατο τρεις παλαίμαχοι της ομάδας μας για να παρακολουθήσουν από κοντά την απογευματινή προπόνηση που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Συγκεκριμένα ο εμβληματικός αρχηγός Νίκος Αργυρόπουλος μαζί με τον Γιώργο Αθανασόπουλο και Σταύρο Δανιήλ που έχουν φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα, βρέθηκαν στην πόλη και πήραν μια «γεύση» από την πορεία της προετοιμασίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής το Νίκο Βετούλα, δείπνησαν σε εστιατόριο της περιοχής, με τους 3 παλαίμαχους και συζήτησαν μαζί τους για την φετινή ομάδα αλλά και τους στόχους για το πρωτάθλημα της basketleague.

Στη φωτο διακρίνονται από αριστερά οι Ν. Αργυρόπουλος, Σ. Δανιήλ, Ν. Βετούλας, Κ. Ρακιντζής, Γ. Αθανασόπουλος, Σ. Δεράος και Δ. Κοτσίρης”.