Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Οι έφηβοι του ΝΟΠ νίκησαν με ανατροπή την Βουλιαγμένη και πήραν το χάλκινο, γκολ σε νεκρό χρόνο (βίντεο)!

Μεγάλη ανατροπή για την ομάδα πόλο εφήβων του ΝΟΠ η οποία αν και έχασε με 10-9 στα 35 δευτερόλεπτα πριν το τέλος,  πήρε τη νίκη με 11-10 και κατέκτησα  την 3η θέση στην Ελλάδα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τις δυο ομάδες να  συμβαδίζουν στο σκορ  και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 7-6 υπερ του ΝΟΠ.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τρίτο οχτάλεπτο όπου ο ΝΟΠ κατάφερε να προηγηθεί με 8-6 αλλά η Βουλιαγμένη μείωσε σε 8-7 που ήταν το σκορ στο τέλος της τρίτης περίοδού.

Στην 4η και τελευταία περίοδο ο ΝΟΠ είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα, έμεινε άσφαιρος για 7 συνολικά λεπτά και η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 9-8 στα 4 λεπτά πριν το τέλος.

Ο Λυκούδης με γκολ έκανε το 9-9 στα 2.20 πριν το τέλος και ακολουθήσε νέο ντέρμπι με τις δυο ομάδες να χάνουν επιθέσεις.  Η Βουλιαγμένη πέτυχε γκολ στα 33,2 δεύτερα πριν το φινάλε όμως ο ΝΟΠ με γκολ του Γεωργαρά στα 7 δευτέρα ισοφάρισε σε 10-10 και εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα πάει στη παράταση, ένα μακρινό σουτ του Μαυριόπουλου από την μια άκρη του γηπέδου στην άλλη, έγραψε το τελικό 11-10   και έφερε το χάλκινο στους δαίμονες.

Τα 8λεπτα: 4-3, 6-7, 7-8, 10-11.