Οι Αστυνομικοί της Αχαΐας… σκόραραν για τη «Φλόγα»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Φιλίας και Αλληλεγγύης το οποίο διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Συνολικά έλαβαν μέρος τέσσερις ομάδες από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ακαρνανίας, Φωκίδας, Αχαΐας και Τρικάλων.

Την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκαν στα Γήπεδα του Δοκιμίου «Λ. Ζαχαράκης» και του Αγίου Κωνσταντίνου οι Προκριματικοί Αγώνες, ενώ την Τρίτη, στο γήπεδο του Παναιτωλικού ο Μικρός και ο Μεγάλος Τελικός με την ομάδα της Ακαρνανίας να φτάνει σε μία άνετη νίκη.

Ουσιαστικός νικητής για τον οποίον σκόραραν και οι τέσσερις ομάδες το διήμερο ήταν ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η Φλόγα» ο οποίος θα λάβει εξ’ ολοκλήρου όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που εκδόθηκαν.

Τα έξοδα της διοργάνωσης καλύφθηκαν από τη διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης, ενώ ο κ. Ταμπακέλης συμπλήρωσε: «’Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε την φλόγα της αγάπης και της ελπίδας αναμμένη για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών που βιώνουν μια τόσο δύσκολη δοκιμασία. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους νεοπλασματική ασθένεια, να βγουν και αυτά νικητές στο δικό τους αγώνα. Η φιλία και η αλληλεγγύη να αποτελεί πάντα πυξίδα στην ζωή όλων μας, για έναν καλύτερο κόσμο».

Από την πλευρά της «Φλόγας» η εκπρόσωπος του Συλλόγου, Έλενα Παπαγιάννη, ευχαρίστησε τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών για την πρωτοβουλία της να στηρίξει τη «Φλόγα» μέσα από αυτή τη διοργάνωση. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλο αυτό που γίνεται και φυσικά ευχαριστούμε και τον κόσμο, που στηρίζει όλες τις δράσεις που γίνονται για τη Φλόγα» ανάφερε η Έλενα Παπαγιάννη.