Οι δύο νεαροί που συμμετέχουν στις προπονήσεις της Παναχαϊκής

Εκτός από τα παιδιά της Κ-20 της Παναχαϊκής, στις προπονήσεις της Παναχαϊκής συμμετέχουν και άλλοι δύο νεαροί από ομάδες της περιοχής. Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Λούσκο από το Διαγόρα Βραχνεΐκων (γεν. 8/9/2002).

Ο Γιώργος Λούσκος, ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανηλειακού, συνέχισε στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς της Αμαλιάδας, για να κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία 14 ετών στην Α1 κατηγορία με τη φανέλα της Θύελλας, εν συνεχεία μετακινήθηκε στον Αλφειό Επιταλίου, όπου έπαιξε για ένα χρόνο, πριν επιστρέψει στη Θύελλα Πύργου.

Ο πατέρας του, παλιός παίκτης της ομάδας τη δεκαετία του ’90, είναι ως γνωστόν και πρώην τεχνικός του Πανηλειακού. Στην προπόνηση της Παναχαϊκής βρέθηκε επίσης ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που έχει παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και αυτός είναι μέσος Άκης Παναγάκης.

Ο νεαρός άσος δοκιμάζεται από τον Σέρβο τεχνικό και πολύ πιθανόν είναι να αποκτηθεί. Να θυμίσουμε ότι ο Παναγάκης πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του Πανμοβριακού επίσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με μεγάλη επιτυχία.