Οι ευχές του Πήγασου Μπεγουλακίου και η ομάδα προσφοράς-αγάπης

Η διοίκηση του Πήγασου Μπεγουλακίου, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την δράση και την συμμετοχή των 11 τμημάτων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ ενώ αναφέρθηκε και στη Ομάδα προσφοράς και αγάπης που υπάρχει στο σύλλογο και βοηθά σε κοινωνικό επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου Μπεγαλακίου, αναφέρει: «Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ που καμιά μάσκα δεν θα μπορεί να τα κρύψει.

Το 2022 ο Πήγασος θα συνεχίσει να βρίσκεται σε όλα τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας κ να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα των κατηγοριών των ομάδων μας. Ενημερωτικα η ομάδα μας διαθέτει 11 αθλητικά τμήματα τα οποια είναι τα εξής:

-Bambini

-mini

-prejunior

-junior

-προπαιδες

-παιδες

-Ανδρων ποδοσφαίρου

-Ανδρων μπάσκετ

– love soccer-be a player

– γυναικείο τμήμα γυμναστικής

-pigasos girls

Επίσης, ο σύλλογος μας διαθέτει μια ομάδα 7 ατόμων από φίλους κ γονείς της ακαδημίας μας που ως σκοπό έχει την προσφορά στον συνάνθρωπο. Ηδη,η “Ομάδα προσφοράς και αγάπης” πρόσφερε πολλά στους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη μέσα στις γιορτές,σε ασθενείς με σοβαρές ασθένειες και έδωσε χαρά μαζί με την Ακαδημία μας σε ηλικιωμένους τις μέρες των Χριστουγέννων με την παρουσία σε γηροκομείο της περιοχής μας! Συνεργάστηκε επίσης με άλλες ακαδημίες κ πρόσφεραν τρόφιμα,ρούχα και ένα χρηματικό ποσό στην “Κιβωτό της Αγάπης” καθώς και τρόφιμα στην ομάδα “ΧΑΡΙ-ΖΩ” .

Ο Πήγασος είναι μια μεγάλη παρέα, που θέλει να διασκεδάζει,να προσφέρει και να ευχαριστηθεί τον αθλητισμό κ την βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο!

Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας και μας στηρίζετε!