Οι κοινοί παίκτες Παναχαϊκής-Αιγάλεω

Με αφορμή την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναχαϊκή-Αιγάλεω, το patragoal.gr έψαξε και βρήκε παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα της Πάτρας, όσο και στην ομάδα των «κυανόλευκων».

Κοινά πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν. Λεωνίδας Κυβελίδης, Άγγελος Χαντί, Κώστας Τεγούσης, Γιάννης Μπουρλάκης έχουν περάσει από το Αιγάλεω που έφτασε κάποτε να εκπροσωπεί την Ελλάδα, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν είναι οι μόνοι όμως που έχουν περάσει από τους δύο ιστορικούς συλλόγους.  Ο Μανώλης Λιαπάκης είναι ένας από τους πολλούς.

Ο Δημήτρης Μεϊδάνης συμμετείχε σε αγώνες του Κυπέλλου Ιντερτότο, με τα χρώματα τόσο της Παναχαϊκής, όσο και του Αιγάλεω.

O Γιώργος Σικαλιάς είχε ένα πάρα πολύ σύντομο πέρασμα από τους Πατρινούς. Επίσης ο Γιώργος Τσαφταρίδης που με τους «κοκκινόμαυρους» κέρδισε το πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική, ο Βασίλης Μπαξεβάνος, ο Γκέρτιν Χοτζάλι (είναι στο φετινό ρόστερ), ο Παναγιώτης Βλάχος, ο Γιάννης Στάθης, ο Θανάσης Τεγούσης, ο Μιχάλης Μαρής, ο Όλιβερ Μακόρ, ο Κώστας Παπουτσής, ο Γιάννης Χλωρός, ο Γιώργος Κοκκίνης, ο Γιάννης Λίτσης και ο Γιώργος Φωτάκης.

Ο Τότης Φυλακούρης ως παίκτης του Αιγάλεω, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ενώ το μακρινό 2006 πέρασε ανεπιτυχώς από τον πάγκο της Παναχαϊκής στη Γ΄ Εθνική. Το 2010 για μόλις 4 ματς έκατσε στον πάγκο του Αιγάλεω ο Βασίλης Βούζας, ενώ δύο χρόνια μετά πέρασε και από τον πάγκο της Παναχαϊκής.