Οι κοινοί παίκτες Παναχαϊκής-Τρικάλων

Με αφορμή την αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα σε Παναχαϊκή-Τρίκαλα, βρήκαμε παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα του «κάμπου», όσο και στους «κοκκινόμαυρους».

Κοινά πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν από την πλευρά της Παναχαϊκής. Πρόκειται για τους Νίκο Κουσκουνά και Ξενοφών Πάνο, ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα των Τρικάλων κατά το παρελθόν.

Μια από τις σημαντικές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες των δύο ομάδων είναι ο Δημήτρης Γκένας. Ξεκίνησε στα Τρίκαλα, αλλά δεν άργησε να έρθει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Μπορεί εκεί να μην είχε πολλές συμμετοχές, αλλά έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην Α’ Εθνική με την Παναχαϊκή, με την οποία φόρεσε την φανέλα της από το 1987-1995. Επίσης ο Γκένας διατέλεσε προπονητής και στα Τρίκαλα και στην Παναχαϊκή.

Οι κοινοί παίκτες Παναχαϊκής και Τρικάλων τα τελευταία χρόνια είναι οι Δημήτρης Κοτσώνης, Δημήτρης Κοντοδήμος, Βαγγέλης Στουρνάρας, Κώστας Κοταρέλας, Γιάννης Χλωρός, Δημήτρης Γκένας, Κρίστο Τελκίνσκι, Φάμπιο Μπαλού.