Οι μάγκες με τα κόκκινα!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Πράνταλος

ΣΚΟΡΕΡ: 50΄ Καραπιπέρης

Σπουδαία νίκη για το Δαβουρλή Κ΄92 με 1-0 κόντρα στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρεμιέρας. Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Ράπτη τα πήγαν περίφημα, “έγραψαν” πολλά χιλιόμετρα και έφτασαν σε μια πολύ σπουδαία νίκη ενόψει της συνέχειας, τόσο από πλευράς βαθμολογικής, όσο και ψυχολογικής σημασίας.

Οι «κόκκινοι» είχαν δύο καλές ευκαιρίες να προηγηθούν από το πρώτο ημίχρονο. Αρχικά το σουτ του Γασπαρινάτου εξουδετερώθηκε από τον Βεντουρή, ενώ ο Κουλούρης μετά από εκτέλεση κόρνερ, είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και να μην του κάνει το χατήρι.

Στο 50ο λεπτό ο Καραπιπέρης με διπλή προσπάθεια και συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Δημήτρη Ράπτη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σπύρος Πρέμτος ήταν άτυχος, αφού μετά από σουτ του η μπάλα «τράνταξε» το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 85ο λεπτό, αλλά το σουτ του Χρονόπουλου εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ, Φατούρος που αποκτήθηκε προσφάτως από την ομάδα των Συχαινών, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Βεντουρής, Χριστόπουλος (51’ Σαρρής), Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος (62’ Χίνκου), Τελέγκος, Αγγελόπουλος, Μπαρλάς (51’ Αρκουμάνης), Καραμπούλας, Παπαπέτρος (51’ Σκαρτσάνης), Παρίσης, Καλούδης.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. ’92 (Δ. Ράπτης): Φατούρος, Γασπαρινάτος (67’ Α.Θωμάς), Καραπιπέρης (85’ Γεράνιος), Ευθυμιόπουλος, Σ. Πρέμτο, Πολίτης, Μακρής, Ανδρικόπουλος (72’Τσεκούρας) , Γαλαριώτης, Κουλούρης, Μπάνι.