Οι νεάνιδες της ΝΕΠ ρίχνονται στη μάχη των μεταλλίων

Εφτασε η ώρα της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Νεανίδων (Κ17), με το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ να ρίχνεται σήμερα στη μάχη για τη διάκριση και για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στους αγώνες που θα γίνουν στα κολυμβητήρια της Νέας Σμύρνης και της Γλυφάδας.

Η ΝΕΠ μετέχει στον Α΄ Ομιλο της α΄ φάσης των τελικών με αντιπάλους τους Ολυμπιακό, Νηρέα Χαλανδρίου και ΠΑΟΚ, ενώ στον Β΄ Ομιλο μετέχουν οι ΑΝΟ Γλυφάδας, Εθνικός, ΝΟ Χανίων και ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον Όμιλο της ΝΕΠ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/7: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30), Νηρέας Χαλανδρίου-ΝΕΠ (21:45).

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/7: Ολυμπιακός-ΝΕΠ (9:30), Νηρέας Χαλανδρίου-ΠΑΟΚ (10:45), Νηρέας Χαλανδρίου-Ολυμπιακός (17:00), ΠΑΟΚ-ΝΕΠ (18:15).

Η ΝΕΠ θα αγωνιστεί με τις εξής πολίστριες: Μαριάννα Γκαντή, Δήμητρα Γκαντή, Δήμητρα Κοντάκου, Μαρία Κεπενού, Μαρία Σχίζα, Γεωργία Ζαφειράκη, Ντένια Κουρέτα, Ηλιάνα Γκέκα, Αλεξάνδρα Κρινα, Νικολίνα Μιχαλάτου, Μελίνα Καρδόνα, Ευαγγελία Αναστασοπούλου, Βαρβάρα Παρασκευοπούλου, Ιωάννα Νικολοπούλου και Θεοδώρα Βγενοπούλου.

Προπονητής της ΝΕΠ είναι ο Χρήστος Αργυρόπουλος, έφορος του τμήματος ο Δημήτρης Σινέμογλου και συνοδός της αποστολής ο Λεωνίδας Κοντάκος.

«Οι αγώνες αποτελούν τον τελευταίο σταθμό μιας πολύ κοπιαστικής χρονιάς, αλλά και τη συγκομιδή των κόπων των κοριτσιών μας», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Χρήστος Αργυρόπουλος και πρόσθεσε: «Πιστεύω να παίξουμε καλό πόλο και να αποδείξουμε ότι είμαστε αξία ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».