Οι παίκτες των ομάδων της Αχαΐας που βρήκαν δίχτυα!

Το πρωτάθλημα «παρωδία» της Γ΄ Εθνικής ολοκληρώθηκε και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στις τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν την Αχαΐα, βρήκαν δίχτυα 51 φορές!

Την πρωτιά στην επίτευξη των τερμάτων έχει ο Διαγόρας Βραχνεΐκων με 16 γκολ, ακολουθεί η Θύελλα Πατρών με 15 (το βελτίωσε στην τελευταία αγωνιστική με το Τσιλιβή), με 12 ο Παναιγιάλειος και μόλις 8 η ιστορική Αχαϊκή.

Τον καλύτερο πλουραλισμό σε σκόρερ τον είχε η Θύελλα Πατρών που είδε 10 παίκτες της να βρίσκουν δίχτυα. Βέβαια, αυτό κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική με το Τσιλιβή, ενώ για το δευτεραθλητή Διαγόρα σκόραραν συνολικά 9 παίκτες. Έξι παίκτες σκόραραν για την Αχαϊκή και μόλις 5 για τον Παναιγιάλειο.

Πρώτος σκόρερ των ομάδων της Αχαΐας, αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αγουρίδης με 5 γκολ, που εξελίχθηκε σε «σπεσιαλίστα» τις εκτελέσεις πέναλτι.

Πιο αναλυτικά:

Διαγόρας Βραχνεΐκων (9): Βλασόπουλος (4), Δ. Αλεξανδρής (4), Ντόμας (2), Παπαδόπουλος (1), Σταυρόπουλος (1), Σιδέρης (1), Τριανταφυλλόπουλος (1), Σαρρής (1), Γεωργαντόπουλος (1),

Παναιγιάλειος (5): Γκάτσης (4), Χριστόπουλος (2), Μπούνας (2), Μπακατσέλος (2), Σπυρόπουλος (2),

Αχαϊκή (6): Ανδρεόπουλος (3), Γραμματικόπουλος (1), Μητρόπουλος (1), Σουρανής (1), Αντωνόπουλος (1), Πυρρής (1),

Θύελλα Πατρών (10): Αγουρίδης (5), Ντίνος (2), Τσίγκρηλας (1), Κατριβέσης (1), Τσότρας (1), Αγγελής (1), Σκουμής (1), Κωνσταντινίδης (1), Βέρρας (1), Αποστολόπουλος (1).