Οι περιορισμοί ενίσχυσης της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή ήταν μία από τις δύο ΠΑΕ που δεν είχαν πετύχει στη διαδικασία αδειοδότησης. Ωστόσο, με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων είχε γίνει δεκτή η εισήγηση της Super League 2 να ισχύσουν οι περιορισμοί στη χειμερινή περίοδο ενίσχυσης. Ποιοι είναι αυτοί;

«Για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ ισχύει η απαγόρευση μετεγγραφών για ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών ανεξαρτήτου ιδιότητας (ερασιτέχνες ή επαγγελματίες) και υπηκοότητας, εκτός από τρεις (3) ποδοσφαιριστές, η δυνατότητα απεριορίστου αριθμού μετεγγραφών Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 25 ετών και απεριορίστου αριθμού μετεγγραφών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών και η δυνατότητα ανανέωσης απεριορίστου αριθμού των υφιστάμενων συμβολαίων ανεξαρτήτου ηλικίας και υπηκοότητας».

ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΟΦΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Την αλλαγή της ώρας διεξαγωγής ζήτησε η ομάδα της Ιεράπετρας για συγκοινωνιακούς λόγους στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Αν η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ συμφωνήσει το ματς θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. και όχι στις 3 , μετά και την έγκριση που αναμένεται να δώσει η διοργανώτρια αρχή.

Σήμερα, αναμένεται λοιπόν να οριστικοποιηθεί η αλλαγή ή όχι της ώρας έναρξης στο παιχνίδι της Κυριακής.