Οι… συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Παναιτωλικό

Με αφορμή την αναμέτρηση του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας για την 5η φάση ανάμεσα σε Παναχαϊκή-Παναιτωλικό, το patragoal.gr έψαξε και βρήκε παίκτες – προπονητές που έχουν αγωνισθεί – κοουτσάρει τόσο στην ομάδα των «κοκκινόμαυρων», όσο και την ομάδα των «κιτρίνων».

Κοινό πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων είναι ο Γιώργος Σμίλτος που έχει ξεκινήσει από τις υποδομές του Παναιτωλικού, φτάνοντας μέχρι την ανδρική ομάδα και από το περσινό καλοκαίρι, ανήκει στην ομάδα της Πάτρας.

Παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων είναι οι Γιάννης Τσάγγαρης, Περικλής Παπαποστόλου, Κώστας Χαντζής, Γιάννης Λιούρδης, Μάριο Γκούρμα, Ανδρέας Κολοβούρης, Γιώργος Φωτάκης, Γιάννης Αποστολίδης, Xρήστος Κουτσοσπύρος, Θόδωρος Λίτσος, Βαγγέλης Γκάτσης, Θανάσης Τεγούσης, Νίκος Σκαρμούτσος, Γιάννης Χρυσάφης, Γιώργος Διαμαντής, Γιάννης Τακίδης, Δημήτρης Θανόπουλος, Κώστας Παπουτσής, Γιώργος Σμίλτος. Ο Παναγιώτης Μωραΐτης προέρχεται από τους Νέους του Παναιτωλικού, έχοντας φορέσει με επιτυχία και τα “κοκκινόμαυρα”.

Από τον πάγκο και των δύο ομάδων έχουν περάσει οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταθόπουλος και ο Μπάμπης Τεννές. Ο Γιώργος Ταράσης που ήταν στο τεχνικό επιτελείο των “κοκκινόμαυρων” πέρυσι, έχει δουλέψει πολλά χρόνια στους Αγρινιώτες, επιστρέφοντας πάλι φέτος για τις υποδομές του συλλόγου.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που πέρασε ένα “φεγγάρι” από την ομάδα της Πάτρας, από τον Ιανουάριο του 2018 βρίσκεται στον Παναιτωλικό, αναλαμβάνοντας αρχικά την ατομική εκγύμναση των νέων ποδοσφαιριστών και από το περασμένο καλοκαίρι είναι ο προπονητής της Κ-19. Γνωρίζει πολύ καλά την Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα όπως γνωρίζει άριστα την ίδια την ομάδα.