Οκταπλό μεταγραφικό “χτύπημα” από Παναιγιάλειο

Οκτώ ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η ομάδα του Παναιγιάλειου, τους περισσότερους τους είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας στο patragoal.gr!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Ροδόπουλο. Ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την ομάδα νέων της Παναχαϊκής συστρατεύεται στην δύσκολη προσπάθεια του Συλλόγου μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία υγεία και δύναμη. Ευχαριστούμε τον Γιώργο για την απόφαση του καθώς και το Σωματείο στο οποίο ανήκε για όλες τις διευκολύνσεις.

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επιθετικό Μανώλη Βώρφη. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη κι επιτυχίες.

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καλλιακμάνη. Ο έμπειρος πορτιέρο αποδέχθηκε την πρόταση του Συλλόγου μας κι έτσι θα υπερασπίζεται τα γκολπόστ της ομάδας μας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Καλλιακμάνης γνωστός για τον επαγγελματισμό και το ήθος του, αφού έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Σύλλογο μας, συστρατεύεται στην προσπάθεια μας. Τον ευχαριστούμε για την απόφαση του και την εμπιστοσύνη και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο του Αετού Πατρών στο οποίο ανήκε, για τις όποιες διευκολύνσεις στη μετακίνηση του στην ομάδα μας.

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάριο Σπηλιωτόπουλο. Ο Αιγιώτης μεσοεπιθετικός εντάσσεται στο δυναμικό του Συλλόγου για να προσφέρει της υπηρεσίες του στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούμε το Σωματείο του Άρη Σκάλας Λακωνίας στο οποίο ανήκε ο ποδοσφαιριστής για την όποια διευκόλυνση.

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την επιστροφή του Αιγιώτη ποδοσφαιριστή Θανάση Σπυρόπουλου. Ο εικοσάχρονος μεσοεπιθετικός που στο παρελθόν ήταν μέλος της ομάδας νέων του Συλλόγου μας, συστρατεύεται στην προσπάθεια μας. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για όλες τις διευκολύνσεις το Σωματείο της Εράνης Φιλιατρών, στο οποίο ανήκε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. εντάσσει στο δυναμικό του τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Ξυνό. Στον πολλά υποσχόμενο νεαρό ποδοσφαιριστή ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα!

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. εντάσσει στο δυναμικό του τον Θεοφάνη Ψυχράμη. Ο τερματοφύλακας που προέρχεται από την ομάδα νέων της Παναχαϊκής συστρατεύεται στην προσπάθεια του Συλλόγου μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούμε το Σωματείο το οποίο ανήκε για την διευκόλυνση της μετακίνησης του στην ομάδα μας.

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χαρίτων (Χάρη) Σουβατζόγλου. Ο Αιγιώτης αμυντικός που στο παρελθόν αγωνιζόταν στην ομάδα νέων του Συλλόγου μας επιστρέφει για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για την απόφαση του και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούμε το Σωματείο του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής στο οποίο ανήκε ο ποδοσφαιριστής για την διευκόλυνση στην μετακίνηση του στον Σύλλογο μας.