Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Ολοκληρώνεται σήμερα το τουρνουά “Γιάννης Γεωργιτσόπουλος” – Τι έγινε την 1η ημέρα

Ολοκληρώνεται σήμερα το Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη μνήμη του Γιάννη Γεωργιτσόπουλου που «έφυγε» αναπάντεχα το Νοέμβριο του 2021, το οποίο έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και διοργανώνεται με πρωτοβουλία και τη συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ομάδων της Θύελλας Πατρών, της Δόξας Παραλίας, της Αναγέννησης Πατρών και των Ροϊτίκων, στις οποίες ο Γιάννης είχε εργαστεί ως προπονητής, ενώ ως παίκτης είχε αγωνιστεί στη Θύελλα και στην Αναγέννηση.

Το τουρνουά ξεκίνησε χθες στο γήπεδο της Θύελλας με τους ημιτελικούς Θύελλα Πατρών-Δόξα Παραλίας και Αναγέννηση Πατρών-Ροίτικα και με 100-150 φιλάθλους να βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου.

Στον 1ο ημιτελικό νικήτρια ήταν η ομάδα της Θύελλας Πατρών με 1-0, ενώ στον 2ο ημιτελικό η Αναγέννηση Πατρών επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Ροιτίκων. Έτσι στην σημερινή ημέρα και στο γήπεδο της Παραλίας όπου θα συνεχιστεί το τουρνουά, στον μικρό τελικό (16.00) θα αγωνιστούν η Δόξα Παραλίας με την ΑΕ Ροιτίκων και στον μεγάλο τελικό (17.30) η Θύελλα Πατρών απέναντι στην Αναγέννηση Πατρών.

Σήμερα θα τελεσθεί και τρισάγιο στη μνήμη του Γιάννη και εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων θα παραδώσουν τιμητική πλακέτα στην οικογένειά του.

Να σημειώσουμε ότι και οι τέσσερις ομάδες θα συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας ( Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας ) το πρωί της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2022, και προτρέπουν όλα τα σωματεία και τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.