Ομάδα με παρόν και… μέλλον η Νίκη Προαστείου

Εκπληκτική σεζόν πραγματοποίησε την φετινή χρονιά η νεανική Νίκη Προαστείου, καθώς τερμάτισε στην 4η θέση του 2ου ομίλου με 46 βαθμούς.

Το σύνολο του Νίκου Πατρώνη σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος έπαιξε ωραίο και δημιουργικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα δικαίως να καταφέρει να εισέλθει στα μπαράζ ανόδου που τελικά δεν διεξήχθησαν λόγω κορονοϊού.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι “κόκκινοι” είχαν μια από τις πιο δυνατές έδρες της Α ΄ Κατηγορίας καθώς σε 11 αναμετρήσεις μέτρησαν 9 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Στο φετινό πρωτάθλημα η Νίκη Προαστείου είχε απολογισμό 14 νίκες 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Εντός έδρας το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη είχε απολογισμό 9-1-1 ενώ εκτός έδρας 5-3-3.

Ένα άλλο στατιστικό που πρέπει να αναφερθεί για τον σύλλογο είναι πως είχε την καλύτερη επίθεση του 2ου ομίλου, καθώς σημείωσε 53 τέρματα, ενώ πολύ καλή ήταν και η αμυντική γραμμή της ομάδας καθώς δέχθηκε μόλις 18 τέρματα.

Πλουραλισμό είχαμε στους σκόρερ της Νίκης καθώς 16 παίχτες κατάφεραν να σκοράρουν στα αντίπαλα δίχτυα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Μουστάκας με 12 τέρματα ενώ τον ακολούθησαν οι Καταβάτης (8), Γαλάνης και Καϊμακάς με 5 τέρματα.

Καλογεράτος,Σαρρής και Καρελάς με 3 τέρματα. Δήμας,Διαμαντόπουλος, Ξύδης και Καψής με 2 τέρματα. Ενώ τέλος με ένα τέρμα αντίστοιχα οι Αυγέρης, Σαμαντάς, Ευαγγέλου, Παπαθωμάς και Γεωργίου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς