Ορίστηκαν τα ματς της Τετάρτης και βλέπουμε!

Tα δύο από τα τρία παιχνίδια πού ήταν προγραμματισμένα για την Τετάρτη (5/1), θα γίνουν κανονικά. Το ένα είναι το ντέρμπι της Α΄ Κατηγορίας ανάμεσα στην Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με διαιτητή τον Αλέξανδρο Φωκά και το άλλο είναι ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον Πείρο Ισώματος και τη Δόξα Νιφορεΐκων με ρέφερι το Νίκο Χρονά. Το ματς Ρωμανός-Ατρόμητος Πατρών αν όλα πάνε καλά θα διεξαχθεί στις 12 Iανουαρίου.

Το ζήτημα ουσιαστικά αφορά το αν τίθεται ίσως να μη διεξαχθούν τα ματς που είναι τα πρώτα για το 2022 το προσεχές Σαββατοκύριακο για τις τρεις τοπικές διοργανώσεις. Ειδικότερα, η πληροφόρηση αναφέρει πως στην ΕΠΣ Αχαΐας βρίσκονται σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων και αυτή τη στιγμή μελετάται πρακτικά η κατάσταση, με απώτερο σκοπό τη λήψη μιας απόφασης που θα είναι η καλύτερη δυνατή για τα τοπικά πρωταθλήματα.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην ΕΠΣΑ θα κρίνουν τις επόμενες ώρες για το αν τίθεται ζήτημα αναβολής όλης της δράσης, κάτι που θ’ αποφασιστεί σε συνεννόηση με τα σωματεία της δύναμής της, αφού αναλόγως της κατάστασης που βρίσκονται με τον αριθμό των κρουσμάτων που αντιμετωπίζει η καθεμία θα ληφθεί η όποια απόφαση.

Με τα δεδομένα αυτής της στιγμής κάποιο νεότερο δεν υπάρχει κι έτσι μένει να φανεί τι θα γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.