Οφείλει… απαντήσεις ο «δικέφαλος»

Μάθε τα πάντα για τα Στατιστικά ομάδων

Μια πολύ κρίσιμη ημέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε σήμερα, καθώς μετά την… κατρακύλα της χώρας μας στον ποδοσφαιρικό πίνακα της Ευρώπης, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν την αποστολή να ανεβάσουν την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA, με προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα και Κόνφερενς λιγκ αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το 3-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Σλόβαν έχουν κάνει σημαντικό βήμα για το σκοπό αυτό και ουσιαστικά ο «δικέφαλος» είναι αυτός που πρέπει να μοχθήσει στη Κροατία κόντρα στη Ριέκα, για να περάσει μετά από χρόνια σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ριέκα: Μια από τις καλύτερες ομάδες στη Κροατία είναι η Ριέκα τα τελευταία χρόνια και σίγουρα πολλοί θα τη θυμούνται από τις μάχες που είχε δώσει με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πριν μερικά χρόνια. Φυσικά, από τότε έχουν αλλάξει πολλά και η δυναμική της ομάδας έχει πέσει, εξ’ ου και οι συνεχείς τερματισμοί στην 3η θέση του πρωταθλήματος, δεκάδες βαθμούς πίσω από τη Ντιναμό εδώ και 3 χρόνια. Στην Τούμπα, στο πρώτο ματς, ήταν τυχερή που έφυγε με την ισοπαλία, μιας και ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος, όμως η έδρα της είναι πολύ δυνατή και εκεί θα στηριχθεί για να πάρει τη πρόκριση. Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν οι δανεικοί Ντρμιτς και Βούκσιτς.

ΠΑΟΚ: Η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη για την Ελληνική ομάδα στο πρώτο ματς, η μπάλα δεν έλεγε να μπει στο «πλεκτό» και χρειάστηκε ένα αυτογκόλ της Ριέκα στο φινάλε για να σώσει τη παρτίδα για τον ΠΑΟΚ. Το 1-1 αφήνει όλα τα σενάρια πρόκρισης ανοιχτά, καθώς από τη στιγμή που δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ στα Ευρωπαϊκά νοκ-άουτ, ο «δικέφαλος του βορά» φυσικά περνάει με νίκη, αλλά και η ισοπαλία δε τον αποκλείει. Ο Λουτσέσκου δε θα έχει τους γνωστούς Ολιβέιρα, Ίνγκασον και Ροντρίγκο, όμως η αποστολή είναι γεμάτη και θα παίξει επιθετικά στη Κροατία για το διπλό πρόκρισης, κάτι που θέλουν όλοι πολύ στο σύλλογο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ματς πριν μια εβδομάδα και παρότι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Η Κροάτες δεν έχουν εύκολη έδρα, όμως η Ελληνική ομάδα αν παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο με το πρώτο ματς, θα φύγει με το διπλό. Στο 2.00 του Stoiximan, θα το πάρουμε.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)