«Οχυρωμένη» νομικά η Παναχαϊκή, δικαίωση με Μπιτσάκο!

Μπορεί ακόμα να υπάρχουν πολλά «αγκάθια» από το παρελθόν, ωστόσο η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Χάρης Γρηγορίου χειρίστηκε άψογα την υπόθεση Μπιτσάκου με τους «κοκκινόμαυρους» να δικαιώνονται απόλυτα.

Ήταν κάτι που είχε προαναγγείλει ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, στη συνέντευξη τύπου που είχε πραγματοποιηθεί την Κυριακή (17/5) στο προπονητικό κέντρο στην Οβρυά. Ο Χάρης Γρηγορίου είχε τοποθετηθεί για την υπόθεση και χαρακτηριστικά είχε αναφέρει:

«Όπως επίσης και η υπόθεση του κ. Μπιτσάκου εκδικάστηκε και αυτή. Είχαμε δίκιο. Δεν πρέπει μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά. Δεν θα πληρώνει ο κ. Μπάρλος και σε όσους δεν χρωστάει».

Χθες, μάλιστα οι «ροσονέρι» μαζί με τον Απόλλων Σμύρνης ήταν οι μοναδικές ομάδες που είχαν εκπροσώπηση με νομικό σύμβουλο στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκ 2. Ο έμπειρος νομικός κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού έκανε μια φοβερή ανάλυση για τις ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, αλλά και για τις δυο τελευταίες KYA του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Μαζί με τον Κώστα Κρεμμύδα αποτελούν σημαντικές “μεταγραφές” για τη νέα διοίκηση, σημειώνοντας σπουδαίες νίκες με την ΠΑΕ να γλιτώσει αρκετά χρήματα, από οφειλές του παρελθόντος!