Ο Άρης Πατρών έβαλε τις βάσεις για να κάνει πρωταθλητισμό και τα επόμενα χρόνια

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητές: Ταξιάρχης Κωνσταντίνος (Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Χριστόπουλος Ορέστης).

Σκόρερ: 16′, 63′ Κούρτης, 22′ 35′ Αγγελής, 49′ Λάτσης, 74′ Στειακάκης – 30′ Μπακατσέλος Πεν. 76′ Νιφορόπουλος.

Ο Άρης Πατρών τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά επικρατώντας εύκολα με 6-2 του Πανμοβριακού στα Προσφυγικά τερματίζοντας στη 2η θέση. Όμως αυτό που μας έδειξε ο Άρης σε όλα τα ματς είναι πως πρόκειται για μια ομάδα που όπου παίζει, με όποιον αντίπαλο παίζει, είναι ένα σύνολο που δεν αλλάζει το στυλ ποδοσφαίρου του, έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο μέσα στο γήπεδο, δουλεύει για τη νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίχως να έχει η απόδοση του καρδιογραφήματα και μεγάλες διακυμάνσεις από το 0 έως το 10.

Ο Άρης Πατρών μέσα στην σεζόν, αποδεικνύει πως γίνεται δουλειά μέσα στην ομάδα και όταν υπάρχει η βάση, που φέτος δεδομένα βρίσκεται στο ρόστερ, υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης.

Φιλμ:

16′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε ωραία ενέργεια, μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μανουσιάδης έκανε ωραία απόκρουση και στη συνέχεια ο Κούρτης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

22′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, οι άμυνα δεν έδιωξε σωστά και ο Αγγελής με ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

25′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ριόλο, όταν ο Γραμματικόπουλος πέρασε από τα δεξιά, μπήκε μέσα στην περιοχή και το πλασέ που έκανε, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Άρη Θωμά και κατέληξε άουτ.

29′ Όταν ο Γραμματικόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε σε ένα χέρι και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

30′ Γκολ για τον Ριόλο, με τον Μπακατσέλο ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα και μείωσε στο παιχνίδι σε 2-1.

35′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κούρτης μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ, ο Μανουσιάδης έκανε την απόκρουση και ο Αγγελής σε κενή εστία έκανε το 3-1.

49′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κούρτης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Λάτσης με δυνατό στο έκανε το 4-1.

59′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Λάτσης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γράβαλος από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

61′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ριόλο, όταν ο Γραμματικόπουλος έκανε την κάθετη πάσα για τον Νιφορόπουλο, βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Πέτρου και το πλασέ που έκανε, ο γκολκίπερ του Άρη μπλόκαρε εντυπωσιακά την μπάλα.

63′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Γράβαλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Κούρτης με πλασέ από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-1.

74′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Γράβαλος έκανε την μπαλιά για τον Στειακάκη, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και το πλασέ που έκανε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τον 6-1.

76′ Γκολ για τον Ριόλο, όταν ο Νιφορόπουλος βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Πέτρου, τον πέρασε και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-2.

83′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ριόλο, όταν ο Γραμματικόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Πέτρου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

85′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Κατριμπούζα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Πέτρου έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα.

88′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ριόλο, όταν ο Κατριμπούζας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γραμματικόπουλος έκανε το κοντρόλ και το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής) Θωμάς (36 Πέτρου) Πανάρετος Λάτσης Μεντζελόπουλος (45′ Δασουράς) Σπανός Καταρτζόπουλος Αγγελής (55′ Κουτρούμπας) Μπούμπαλης (31′ Βουτσινάς) Κούρτης Γράβαλος Στειακάκης.

Πανμοβριακός Ριόλου (Νίκος Τσολόπουλος) Μανουσιάδης Κάτσενος (53′ Λαδάς) Μπακατσέλος Διακάτος Νιφορόπουλος Αθανασόπουλος Σπυρόπουλος (45′ Σπυρόπουλος) ΧρυσανθόπουλοςΓραμματικόπουλος Οικονομόπουλος Κοκκίνης (38′ Κατριμπούζας).