Ο Άρης Πατρών συνέχισε τις βραβεύσεις σε μεγάλες μορφές του παρελθόντος

Μια σημαντική στιγμή που θα μείνει χαραγμένη ήταν αυτή της “απονομής τιμής” και “μνήμης” από την ομάδα των Προσφυγικών το Σάββατο (18/03) στα Προσφυγικά, όταν στο “pregame” του αγώνα με τον Εθνικό Πατρών στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, ο Άρης Πατρών τίμησε για την προσφορά τους, δύο μεγάλους άσσους του Πατραϊκού ποδοσφαίρου, έστω και αν ο ένας εξ’ αυτών δεν είναι Αχαιός, αλλά Μεσσήνιος!

Αναφερόμαστε στους θρύλους της Παναχαϊκής που φόρεσαν την διετία 1985-1987 την “ερυθρόλευκη” φανέλα με το αστέρι, στους κ.κ. Δημήτρη Σπεντζόπουλο και Σπύρο Καπελιώτη, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην τότε Δ’ Εθνική (σ.σ. Α’ Ερασιτεχνική) με τον σύλλογο του Άρη.

Ο Σπύρος Καπελιώτης μάλιστα, πέρασε και σαν προπονητής από την ομάδα των Προσφυγικών το διάστημα 1990-1993 και ήταν αυτός στο τιμόνι την σεζόν 1990-91 όταν ο Άρης πήρε το πρωτάθλημα αήττητος (σ.σ. με μόνο 1 ισοπαλία!) αλλά και το Κύπελλο Ερασιτεχνών, νικώντας την Αχαϊκή με 4-3 στα πέναλτι.

Και οι δύο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με παλιούς γνωστούς, να γνωρίσουν τους νέους διοικούντες της ομάδας και να αποθεωθούν από τον κόσμο που γέμισε τα Προσφυγικά, έχοντας πολλές όμορφες ιστορίες να πουν από τις μεγάλες μάχες με το Πάτραι του Δαβουρλή και του Λεβεντάκου.

Στις απονομές, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κυριάκος Μπαζάρογλου παρέδωσε την αναμνηστική φανέλα στον Σπύρο Καπελιώτη και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Ρηγόπουλος στον Δημήτρη Σπεντζόπουλο.